Tekst & Commentaar - Mededingingswet

Tekst & Commentaar - Mededingingswet - J.K. de Pree | Tiliboo-afrobeat.com

...de druk van Tekst & Commentaar Mededingingswet volgt de vorige editie uit 2016 op ... Bureau ISBN - Mededingingswet ... . De auteurs hebben het korte, heldere commentaar vernieuwd naar de stand van 1 oktober 2018, waarbij met name de jurisprudentie grondig is bijgewerkt. De titel handhaaft uiteraard de overzichtelijke en handzame opzet die u van de serie gewend bent. ... Deze zesde druk van Tekst & Commentaar Mededingingswet volgt de vorige editie uit 2016 op. De auteurs hebben het korte, heldere commentaar vernieuwd naar de stand van 1 o ... Tekst & Commentaar - Mededingingswet - Doorbraak winkel ... . De auteurs hebben het korte, heldere commentaar vernieuwd naar de stand van 1 oktober 2018, waarbij met name de jurisprudentie grondig is bijgewerkt. De titel handhaaft uiteraard de overzichtelijke en handzame opzet die u van de serie gewend bent. Deze bundel brengt u een compleet en actueel overzicht van wetteksten op het geb...

INFORMATIE

AUTEUR
J.K. de Pree
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tekst & Commentaar - Mededingingswet.pdf

OMSCHRIJVING

Tekst & Commentaar - Mededingingswet 5e druk is een boek van J.K. de Pree uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013134612 Twee voor de prijs van één, dat is deze nieuwe uitgave van Tekst & Commentaar Mededingingswet. Naast een uitvoerig en volledig geactualiseerd commentaar op alle artikelen van de Mededingingswet bevat deze uitgave namelijk commentaar op de artikelen van de Instellingswet Autoriteit Consument en Markt. Dat moest ook wel want toepassing van de mededingingsregels vergt na de instelling van de ACM als nieuwe ''supertoezichthouder'' inzicht in de achtergrond en werking van zowel de Mededingingswet als de Instellingswet.Alle bijlagen zijn geactualiseerd en van ieder van de bijlagen hebben we opnieuw beoordeeld in hoeverre opname ervan in Tekst & Commentaar van toegevoegde waarde is. Tekst & Commentaar Mededingingswet blijft zo hét instrument dat alle wet- en regelgeving die voor toepassing van de mededingingsregels relevant zijn samen brengt met inhoudelijk commentaar op de belangrijkste wetten. De wetgeving en het commentaar is gebaseerd op de stand van de wet per 1 augustus 2014.

Wil je het boek lezen?Tekst & Commentaar - Mededingingswet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.K. de Pree. Lezen Tekst & Commentaar - Mededingingswet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN