Sport en Kennis - Van tikken naar taggen

Sport en Kennis - Van tikken naar taggen - Ivo van Hilvoorde | Tiliboo-afrobeat.com

... tikken naar taggen gaan diverse ervaringsdeskundigen in het bewegingsonderwijs en gaming in op de voor- en nadelen van het gebruik van deze technologische middelen ... Nut en noodzaak van taggen in sportspelen - PDF ... . Met verhalen uit de praktijk en recent wetenschappelijk onderzoek wordt zo scherp mogelijk in beeld gebracht wat de relevante digitale ontwikkelingen zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat voor de praktijk de meest ... Sport en Kennis - Van tikken naar taggen (Paperback). Binnen het bewegingsonderwijs gaat ook de digitalisering niet aan de deur voorbij. Het gebruik van... De inzet van digitale video vraagt investeringen als de aans ... Van tikken naar taggen - Sport en Kennis ... . Binnen het bewegingsonderwijs gaat ook de digitalisering niet aan de deur voorbij. Het gebruik van... De inzet van digitale video vraagt investeringen als de aanschaf van hulpmiddelen, (eventueel) het opschroeven van ICT-kennis en -vaardigheden en veranderingen in lesorganisatie en begeleiding. Artikel uit: Van tikken naar taggen Een theoretische analyse van het sportbegrip (2004), het sportbegrip probeert te ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivo van Hilvoorde
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Sport en Kennis - Van tikken naar taggen.pdf

OMSCHRIJVING

Binnen het bewegingsonderwijs gaat ook de digitalisering niet aan de deur voorbij. Het gebruik van tablets, apps, videofeedback en (serious) games, wordt steeds meer gemeengoed. Zeker voor kinderen is de nieuwe technologie van belang, want zij leren er hun bewegingen door aan en geven hiermee ook hun sportidentiteit vorm.In Van tikken naar taggen gaan diverse ervaringsdeskundigen in het bewegingsonderwijs en gaming in op de voor- en nadelen van het gebruik van deze technologische middelen. Met verhalen uit de praktijk en recent wetenschappelijk onderzoek wordt zo scherp mogelijk in beeld gebracht wat de relevante digitale ontwikkelingen zijn, wat er allemaal mogelijk is en wat voor de praktijk de meest relevante vragen zijn.

Wil je het boek lezen?Sport en Kennis - Van tikken naar taggen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivo van Hilvoorde. Lezen Sport en Kennis - Van tikken naar taggen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN