Raspberry Pi voor Dummies

Raspberry Pi voor Dummies - Sean Mcmanus | Tiliboo-afrobeat.com

...mies - Raspberry Pi voor Dummies 2e druk is een boek van Sean Mcmanus uitgegeven bij Voor Dummies ... Studystore | Raspberry Pi voor Dummies, McManus, Sean ... ... . ISBN 9789045354859 De volledig bijgewerkte nieuwe editie van Raspberry Pi voor Dummies geeft je een bondige en duidelijke inleiding in de terminologie, technologie en technieken die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van je Raspberry Pi. De Raspberry Pi is een mini maar zeker complete computer die je voor veel verschillende zaken kunt gebruiken. Het is interessant om een Raspberry Pi in je netwerk te hebben hangen, je kunt er bijvoorbeeld ... bol.com | Voor Dummies - Raspberry Pi voor Dummies ... ... . Het is interessant om een Raspberry Pi in je netwerk te hebben hangen, je kunt er bijvoorbeeld een Accesspoint, Media Center, Webserver, Plexserver, VPN server, etc van maken.. Het besturingssysteem van de Raspberry Pi is Raspbian een speciale linux versie. Geschreven bij Raspberry...

INFORMATIE

AUTEUR
Sean Mcmanus
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Raspberry Pi voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Raspberry Pi voor Dummies 1e druk is een boek van Sean Mcmanus uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045350479 De volledig bijgewerkte nieuwe editie van Raspberry Pi voor Dummies geeft je een bondige en duidelijke inleiding in de terminologie, technologie en technieken die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van je Raspberry Pi. Niet alleen beschrijft deze up-to-date gids stap voor stap de set-up, ook het systeembeheer en het programmeren komen aan bod. De Raspberry Pi heeft een hele nieuwe generatie nerds en hobbyisten wakker geschud - nu is het jouw beurt om je aan te sluiten!Sean McManus is een freelance auteur die zich voornamelijk bezighoudt met Raspberry Pi en games. Mike Cook maakt al vanaf zijn schooltijd elektronische dingen en heeft veelvuldig gepubliceerd over computers en elektronica.

Wil je het boek lezen?Raspberry Pi voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sean Mcmanus. Lezen Raspberry Pi voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN