Kinderen met spraakproductieproblemen

Kinderen met spraakproductieproblemen - J. van Borsel | Tiliboo-afrobeat.com

...n met spraakproductieproblemen 1e druk is een boek van van Borsel uitgegeven bij Uitgeverij Acco ... Kinderen met spraakproductieproblemen door J. van Borsel ... ... . ISBN 9789033452901 Kinderen met spraakproductieproblemen hebben het soms moeilijk met de vorming van individuele klanken maar kunnen ook proble-men hebben met het contrasteren en gebruik van klanken bij de opbouw van woorden. Kinderen met spraakproductieproblemen hebben het soms moeilijk met de vorming van individuele klanken maar kunnen ook proble-men hebben met het contrasteren en gebruik van klanken bij de opbouw van woorden. Ze laten dan meer algemene foutenpatronen zien. Een manier om deze foutenpatronen op te sporen ... Kinderen met spraakproductieproblemen - vanstockum.nl ... . Ze laten dan meer algemene foutenpatronen zien. Een manier om deze foutenpatronen op te sporen en te beschrijven is fonologische procesanalyse. Kinderen met spraakproductieproblemen he...

INFORMATIE

AUTEUR
J. van Borsel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen met spraakproductieproblemen.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen met spraakproductieproblemen 1e druk is een boek van van Borsel uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033452901 Kinderen met spraakproductieproblemen hebben het soms moeilijk met de vorming van individuele klanken maar kunnen ook proble-men hebben met het contrasteren en gebruik van klanken bij de opbouw van woorden. Ze laten dan meer algemene foutenpatronen zien. Een manier om deze foutenpatronen op te sporen en te beschrijven is fonologische procesanalyse. Dit boek is bedoeld als een handleiding voor fonologische proces-analyse. Het geeft een overzicht van de belangrijkste fonologische processen die in het Nederlands van toepassing zijn en beschrijft hoe men praktisch te werk gaat bij het uitvoeren van een fonologische procesanalyse. Naast talrijke voorbeelden bevat het boek ook oefeningen op het uitvoeren van een fonologische procesanalyse. Het boek richt zich tot studenten logopedie en logopedisten die in hun klinische praktijk te maken krijgen met kinderen met spraakproductieproblemen. Het biedt een houvast om spraakproductieproblemen nauwkeurig te beschrijven met het oog op een doelgerichte behandeling.JOHN VAN BORSEL is licentiaat in de Germaanse filologie (K.U.Leuven) en doctor in de Neurolingu stiek (V.U.Brussel). Hij is docent aan de opleiding logopedie en audiologie van de U.Gent en wetenschappelijk medewerker op de dienst Neus-keel-oorheelkunde van het Universitair Ziekenhuis Gent. Wetenschappelijk is hij vooral actief op vlak van spraakstoornissen.

Wil je het boek lezen?Kinderen met spraakproductieproblemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van Borsel. Lezen Kinderen met spraakproductieproblemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN