Inzicht in de OR / 2013 / deel praktijkboek

Inzicht in de OR / 2013 / deel praktijkboek - P.W. Zevenhuizen | Tiliboo-afrobeat.com

...op Inzicht in de OR, hét startpunt voor de ondernemingsraad ... Hoe krijg ik inzicht in de markt? | PIANOo ... ... . Voor effectief medezeggenschap en onderbouwd participeren in uw organisatie. Inzicht in de OR online In het online platform Inzicht in de OR is elk OR-thema helder beschreven en samengebracht. Met bijhorende wet- en regelgeving, quickscans, voorbeelddocumenten en jurisprudentie. Bovendien heeft u dankzij onze deskundige helpdesk als OR-lid binnen 48 uur gegarandeerd antwoord op uw WOR-vraag. Vraag demo aan De 31e editie van Inzicht in de onderneming ... Meer inzicht in de financiële gevolgen van uitkering naar ... ... . Vraag demo aan De 31e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden ...

INFORMATIE

AUTEUR
P.W. Zevenhuizen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inzicht in de OR / 2013 / deel praktijkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere ondernemingsraad en iedere bestuurder kan voor de vraag komen te staan: Hoe pak ik dat aan, in welke volgorde of wat moet er in een bepaalde brief staan? Er zijn ook tal van situaties waarin de wet niet direct voorziet en waarvoor de ondernemingsraad en bestuurder wel een praktische oplossing zoeken.Vaak is er dan behoefte aan concretisering in de praktijk. Inzicht in de OR praktijkboek helpt u daarbij d.m.v.:Quickscans: stapsgewijze aanpak en werkwijzeVerwijzingen naar artikelen in Inzicht in de Ondernemingsraad en naar modellen uit de Toolbox OndernemingsraadUitwerking eigen OR-situatieNieuw in deze uitgave: spreekrecht van de OR, adviesrecht OR nieuwe leden RvCNieuw hoofdstuk over de OR in andere wetgevingHet Inzicht in de OR praktijkboek helpt u bij ieder vlak van het OR-werkgebied zoals organiseren medezeggenschap, verkiezing, OR-werk, overleg, informatierechten, adviesinstemmingsbevoegdheden, zorgtaken OR, de ondernemingsovereenkomst, positie van het OR-lid en rechtsmiddelen.

Wil je het boek lezen?Inzicht in de OR / 2013 / deel praktijkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.W. Zevenhuizen. Lezen Inzicht in de OR / 2013 / deel praktijkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN