Het Ogenblik Bewonen

Het Ogenblik Bewonen - Rieke Mes | Tiliboo-afrobeat.com

...enblik Bewonen (Onbekende bindwijze). Er bestaat maar nauwelijks litteratuur waarin dementie, de zorg voor ouderen en theologie in hun samenhang ... Er zitten wat haken en ogen aan het tweede huis van ... ... ... Rieke Mes Het ogenblik bewonen. over geestelijke verzorging in een psychogeriatrisch verpleeghuis. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Geestelijke verzorging, pastorale arbeid, Verpleeghuizen, dementie, Godsdienst, Godgeleerdheid, Geestelijke gezondheidszorg, verpleegtehuizen, Dementerende ouderen, Verpleegtehuizen Auteur: Mes over geestelijke verzorging in een psychogeriatrisch verpleeghuis In het land der blinden is eenoog koning. ... in dit geval het bewonen van een eigen huis. ... Zo geniet u op elk ogenblik van deze website in optimale omstandigheden. Meer over. Het b ... Vastgoed schenken kan vergiftigd geschenk worden - CAZIMIR ... . ... in dit geval het bewonen van een eigen huis. ... Zo geniet u op elk ogenblik van deze website in optimale omstandigheden. Meer over. Het begeleiden van mensen bij hun overlijden ... familie aarzelde mijn opa g...

INFORMATIE

AUTEUR
Rieke Mes
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Ogenblik Bewonen.pdf

OMSCHRIJVING

Er bestaat maar nauwelijks litteratuur waarin dementie, de zorg voor ouderen en theologie in hun samenhang aan de orde komt. Daarom heeft de auteur zelf haar weg gezocht in deze materie, en experimenterend ontdekt hoe zij in haar geestelijke zorg het best kon aansluiten bij de belevingswereld van de demente mens.In dit boek heeft zij de neerslag van die persoonlijke zoektocht op een eenvoudige, maar overzichtelijke en systematische manier bij elkaar gezet. Eerst worden dementie, verpleeghuis en geestelijke verzorging besproken. Daarna komen de belangrijkste taken van de geestelijk verzorger aan de orde in de begeleiding van existentiele thema's en andere taken; aan het eind werpt de auteur een verkennende blik in mogelijke toekomstige ontwikkelingen.

Wil je het boek lezen?Het Ogenblik Bewonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rieke Mes. Lezen Het Ogenblik Bewonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN