Handleiding verhoor

Handleiding verhoor - Imke Rispend | Tiliboo-afrobeat.com

...ding Verhoor 1e druk is een boek van A, van Amelsvoort uitgegeven bij Vakmedianet Government B ... Handleiding verhoor (e-Book) - Adri van Amelsvoort, Imke ... ... .V.. ISBN 9789463500296 Om een goed verhoor te kunnen afnemen, moet je over een behoorlijke hoeveelheid competenties beschikken. Handleiding Verhoor Om een goed verhoor te kunnen afnemen, moet je over een behoorlijke hoeveelheid competenties beschikken. Daar is veel studie en oefening voor nodig. In de Handleiding Verhoor worden alle aspecten van het verhoren van aangevers, getuigen en verdachten apart behandeld. Handleiding Verhoor Om een goed verhoor te kunnen afnemen, moet je over een behoorlijke hoev ... Handleiding Verhoor | Boeken ... . Handleiding Verhoor Om een goed verhoor te kunnen afnemen, moet je over een behoorlijke hoeveelheid competenties beschikken. Daar is veel studie en oefening voor nodig. In de Handleiding Verhoor worden alle aspecten van het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Imke Rispend
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handleiding verhoor.pdf

OMSCHRIJVING

Handleiding Verhoor Om een goed verhoor te kunnen afnemen, moet je over een behoorlijke hoeveelheid competenties beschikken. Daar is veel studie en oefening voor nodig. In de Handleiding Verhoor worden alle aspecten van het verhoren van aangevers, getuigen en verdachten apart behandeld. Het verhoren van een aangever van een woninginbraak vraagt tenslotte om een andere aanpak dan het verhoren van een verdachte van een gewapende overval of een getuige van openlijke geweldpleging. Welke verhoormethoden zijn er? Hoe bepaal je welke methode in welke situatie het best kan worden toegepast? Welke attitude hanteer je? Hoe herken je een onbetrouwbare verklaring? Allemaal belangrijke vragen waarmee je te maken krijgt tijdens een verhoor. Dit en nog veel meer wordt behandeld in deze handleiding. De Handleiding Verhoor is een standaardwerk voor iedere politieambtenaar die belast is met de belangrijke en zware klus van het verhoor. Maar ook voor leden van de rechterlijke macht die verklaringen moeten beoordelen en/of zelf getuigen en verdachten horen, bevat de handleiding praktische handreikingen. Adri van Amelsvoort is freelance senior adviseur en lid van de Expertgroep Algemeen Rechercheren. Hij was daarvoor hoofdinspecteur van politie in de functies van teamleider en kennismakelaar bij de Politieacademie. Hij is redacteur van Stapel & De Koning, deel recherche. Imke Rispens is gedragswetenschapper en docent-onderzoeker bij het team tactiek & verhoor van de School voor Recherche van de Politieacademie. Henny Grolman is senior adviseur en leerprocesbegeleider bij het team recherchekunde van de School voor Recherche van de Politieacademie. Alle auteurs zijn gastdocent bij de Stichting Studiecentrum Rechtspleging (SSR).

Wil je het boek lezen?Handleiding verhoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Imke Rispend. Lezen Handleiding verhoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN