Groot In De Hasj

Groot In De Hasj - Peter Klerks | Tiliboo-afrobeat.com

...in de hasj Theorie en praktijk van de georganiseerde criminaliteit Big in Hash: Theory and Practice of Organized Crime Proefschrift Ter verkrijging van de graad van Doctor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, op gezag van de Rector Magnificus Prof ... Groot blok hasj verdelen in kleinere stukken - Algemeen ... ... .dr. P.W.C. Akkermans M.A. en volgens besluit van het College voor Promoties. Groot In De Hasj (Paperback). De oorsprong van dit onderzoek ligt in het voorjaar van 1993, toen een politiecommissaris zich tot de hoogleraren Fijnaut... Groot in de hasj. Theorie en praktijk van de georganiseerde criminaliteit Nijboer, J. A., 2001 ... Groot in de hasj. Theorie en praktijk van de georganiseerde criminaliteit Nijboer, J. A., 2001, In : Delikt en Delinkwent. p. 495 - 503 9 p. Resea ... Waar Vind Je De Beste Hasj Van Amsterdam? - Zamnesia Blog ... ... Groot in de hasj. Theorie en praktijk van de georganiseerde criminaliteit Nijboer, J. A., 2001 ... Groot in de hasj. Theorie en praktijk van de georganiseerde criminaliteit Nijboer, J. A., 2001, In : Delikt en Delinkwent. p. 495 - 503 9 p. Research output: Contribution to journal › Article › Academic De kans op angst en paniek is ook groter al...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Klerks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Groot In De Hasj.pdf

OMSCHRIJVING

De oorsprong van dit onderzoek ligt in het voorjaar van 1993, toen een politiecommissaris zich tot de hoogleraren Fijnaut en Schmid wendde met een uitzonderlijk verzoek. Vanuit het korps van deze commissaris was enige jaren daarvoor een omvangrijk recherche-onderzoek uitgevoerd door het zogenaamde Ferrariteam met als doel de ontmanteling van een landelijk opererende, voornamelijk in narcotica handelende organisatie, hier aangeduid als de Verhagen-groep.

Wil je het boek lezen?Groot In De Hasj in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Klerks. Lezen Groot In De Hasj Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN