Wetgeving SJD HBO recht P en A Studiejaar 2012/2013 deel A en B

Wetgeving SJD HBO recht P en A Studiejaar 2012/2013 deel A en B - T. van der Dussen | Tiliboo-afrobeat.com

...ing SJD HBO recht P en A Studiejaar 2012/2013 deel A en B (Paperback) ... bol.com | G. ter Haar artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Dit is een tweedelige wettenbundel voor de SJD-opleiding en omvat relevante... Dit is een tweedelige wettenbundel voor de SJD-opleiding en omvat relevante wetgeving op het gebied van het Internationaal recht, staats en bestuursrecht, strafrecht, privaatrecht, socialezekerheidsrecht. Met inhoudsopgaven, tabs en uitvoerige trefwoordenregisters. Wetgeving Sociaal Juridische Dienstverlening is een tweedelige bund ... Wetgeving SJD HBO recht P en A Studiejaar 2012/2013 deel A ... ... . Wetgeving Sociaal Juridische Dienstverlening is een tweedelige bundel, en bevat een op de sociaal juridische dienstverlening afgestemde selectie van wet- en regelgeving en verdragen Verkorte inhoudsopgave; Deel A: Internationaal recht, Staats- en bestuursrecht, Strafrecht Deel B: Privaatrecht, Arbeidsrecht, Socialezekerheidsrecht Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor de opleiding ... Wetgeving Soci...

INFORMATIE

AUTEUR
T. van der Dussen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wetgeving SJD HBO recht P en A Studiejaar 2012/2013 deel A en B.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een tweedelige wettenbundel voor de SJD-opleiding en omvat relevante wetgeving op het gebied van het Internationaal recht, staats en bestuursrecht, strafrecht, privaatrecht, socialezekerheidsrecht. Met inhoudsopgaven, tabs en uitvoerige trefwoordenregisters.

Wil je het boek lezen?Wetgeving SJD HBO recht P en A Studiejaar 2012/2013 deel A en B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. van der Dussen. Lezen Wetgeving SJD HBO recht P en A Studiejaar 2012/2013 deel A en B Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN