Spanning rond de boardroom

Spanning rond de boardroom - Frank Peters | Tiliboo-afrobeat.com

...ing rond de boardroom geven Frank Peters en Eric Heres inzicht hoe je reputaties (van organisaties en personen) kunt bouwen en beschermen ... Spanning rond de boardroom - eBook… - voor €9,99 ... .In deze preview nemen ze u mee op een korte tour door hun boek.. De reputatie van organisaties, en ook van directieleden en commissarissen, wordt steeds belangrijker. Klanten, politici, media en maatschappelijke organisaties verwachten, eisen en ... In Spanning rond de boardroom geven Frank Peters en Eric Heres inzicht hoe je reputaties (van organisaties en personen) kunt bouwen en beschermen. Boegbeelden uit bedrijfsleven, gezondheidszorg en media geven hun visie op reputatiemanagement en delen hun best practices en lessons l ... » Spanning rond de boardroom » Futuro Uitgevers ... . Boegbeelden uit bedrijfsleven, gezondheidszorg en media geven hun visie op reputatiemanagement en delen hun best practices en lessons learned. Spanning rond de boardroom 1e druk is een boek van Frank Peters uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221353 Best...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Peters
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Spanning rond de boardroom.pdf

OMSCHRIJVING

Spanning rond de boardroom 1e druk is een boek van Frank Peters uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221353 Bestuurders en toezichthouders van organisaties worden steeds kritischer door hun omgeving gevolgd. Klanten, politici, media en maatschappij verwachten, eisen en halen informatie over zaken die zij belangrijk vinden. Loze beloftes straffen ze genadeloos af en bij falen eisen ze 'de kop' van de topman/topvrouw van de organisatie. Reputatie komt te voet en gaat per twitter! En daarom staat in onze twitter-democratie reputatie boven aan de agenda in boardrooms.Maar als organisaties het goed doen zijn er juist volop kansen om het verschil te maken ten opzichte van de concurrentie. In dit boek vertellen boegbeelden uit bedrijfsleven, gezondheidszorg, onderwijs & wetenschap en cultuur & media geven in persoonlijke gesprekken hoe zij belangrijke issues hebben aangepakt. En delen hun persoonlijke best practices en lessons learned. Lessen die worden aangevuld met praktische, overzichtelijke, op de laatste wetenschappelijke inzichten gebaseerde do's and don'ts van reputatie-experts Eric Heres en Frank Peters. Over de auteurs:Frank Peters is eigenaar van Virtus Communications, een adviesbureau voor het bouwen en beschermen van reputaties van organisaties, bedrijven en personen. Hij heeft bijna dertig jaar ervaring in reputatie-management en crisiscommunicatie. Frank is auteur van de boeken 'Reputatie onder Druk' over crisiscommunicatie en het recent verschenen 'What are they saying about you? 50 lessen voor het managen van jouw eigen reputatie'.Eric Heres is partner en mede-eigenaar van Virtus Communications, een adviesbureau op het gebied van crisiscommunicatie en reputatiemanagement. Eric kan, net als Frank, putten uit ruim 25 jaar ervaring met advisering op het gebied van het bouwen en beschermen van reputaties.

Wil je het boek lezen?Spanning rond de boardroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Peters. Lezen Spanning rond de boardroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN