Na de barbarij

Na de barbarij - t. Coraghessan Boyle | Tiliboo-afrobeat.com

...barbarij (Paperback). Alma Boyd Takesue werkt als biologe op de Kanaaleilanden ... Ebook ePUB: Na de barbarij - geschreven door T ... ... . Het is haar missie de bedreigde inheemse diersoorten te beschermen... 'Na de barbarij' is een roman over dierenwelzijn en ecologie, een milieuroman kortom, maar het boek gaat tegelijkertijd over vermeende helden en antihelden, machogedrag en menselijke zwakte. Na de barbarij. Alma Boyd Takesue werkt als biologe op de Kanaaleilanden. Het is haar missie de bedreigde inheemse diersoorten te beschermen tegen... ... Na de barbarij by T. Coraghessan Boyle ... . Het is haar missie de bedreigde inheemse diersoorten te beschermen tegen... 'Na de barbarij' door T.C. Boyle - Onze prijs: €23,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Sinds zijn debuut in het midden van de jaren zeventig hee...

INFORMATIE

AUTEUR
t. Coraghessan Boyle
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Na de barbarij.pdf

OMSCHRIJVING

Alma Boyd Takesue werkt als biologe op de Kanaaleilanden. Het is haar missie de bedreigde inheemse diersoorten te beschermen tegen binnendringers als ratten en wilde varkens, die volgens haar uit de weg geruimd moeten worden. Haar grootste tegenstander is Dave LaJoy, een zakenman met dreadlocks en een kort lontje die zich hard maakt voor het in leven houden van alle dieren. Het uitmoorden van diersoorten is in de ogen van deze dierenrechtenactivist een misdaad, en hij gaat tot het uiterste om de plannen van Alma en haar collega’s te dwarsbomen. De confrontaties tussen Alma en Dave escaleren. Hun gevecht vertoont steeds meer gelijkenis met de destructieve krachten van de natuur zelf.

Wil je het boek lezen?Na de barbarij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur t. Coraghessan Boyle. Lezen Na de barbarij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN