Kunstgewrichten

Kunstgewrichten - Cindy Walravens | Tiliboo-afrobeat.com

...ingen. Kunstgewrichten worden toegepast voor heupen, knieën, schouders,ellebogen enkels en polsen ... Kunstgewrichten: de heup | SpringerLink ... .. Kunstheupen zijn zeer succesvol, gevolgd door knieën, maar ook vervangende kunst- schouders, enkels en polsen winnen terrein. In de rug worden ook versleten of beschadigde (tussen)wervelschijven meer en meer vervangen, maar door de vele zenuwbanen en dergelijke is dat niet zonder risico. Dit boek geeft aan de hand van een groot aantal casuïstiekbeschrijvingen een concreet beeld van de klachten, symptomen, diagnostiek en therapeutische mogelijkheden over kunstgewrichten van knie en enkel. Relevante achtergrondinformatie wordt uitgebreid besproken en is gebaseerd op actuele wetenschap ... Kunstgewrichten (protheses) ... . Relevante achtergrondinformatie wordt uitgebreid besproken en is gebaseerd op actuele wetenschappelijke inzichten. De tekst is rijk geïllustreerd met educatieve tekeningen en foto's. Het ... Bij een gewrichtsslijtage van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cindy Walravens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kunstgewrichten.pdf

OMSCHRIJVING

Orthopedische Casuistiek - Kunstgewrichten: de heup 1e druk is een boek van Cindy Walravens uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789036810500 Dit boek geeft aan de hand van een groot aantal casussen een concreet beeld van de klachten, symptomen, diagnostiek en therapeutische mogelijkheden bij pati nten met een kunstheup. Relevante achtergrondinformatie wordt uitgebreid besproken en is gebaseerd op actuele wetenschappelijke inzichten. De teksten zijn rijk ge llustreerd met educatieve tekeningen en foto's. Het boek is in het bijzonder bestemd voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, huisartsen en orthopeden.

Wil je het boek lezen?Kunstgewrichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cindy Walravens. Lezen Kunstgewrichten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN