Het engelentransport

Het engelentransport - Marian Boyer | Tiliboo-afrobeat.com

...entransport (Hardcover). Ze is veertien jaar, sensueel en jongensachtig ... ZoekBoekverslag.nl: Marian Boyer: Het Engelentransport ... . Samen met een stel vriendinnen heeft ze een verborgen plek op een... Het engelentransport is een roman. Ik heb het boek Het engelentransport gelezen omdat het me in het eerste opzicht een leuk boek leek. Het boek zag er vrij nieuw uit en het meisje op de voorkant maakte mij nieuwsgierig. Het boek sprak me vanaf de eerste bladzijde aan en het was dan ook gelijk spannend. Bestel Het engelentransport van Marian Boyer. Gratis verzending vanaf ... Het engelentransport - Marian Boyer - 9789044531985 | Bruna.nl ... . Bestel Het engelentransport van Marian Boyer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het engelentransport door Marian Boyer Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en g...

INFORMATIE

AUTEUR
Marian Boyer
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Het engelentransport.pdf

OMSCHRIJVING

Ze is veertien jaar, sensueel en jongensachtig. Samen met een stel vriendinnen heeft ze een verborgen plek op een braakliggend terrein, waar ze geheimen delen, stiekem roken en drinken. Een paar jongens uit de buurt zitten hen voortdurend achterna. Het lijkt een onschuldig spel, totdat het meisje en haar vriendin een van de jongens aanpakken. Ze bewerken hem met een scheermes en laten hem voor dood achter. In de dagen die erop volgen probeert het meisje zich af te sluiten van het voorval. Zwijgzaam houdt ze zich vast aan rituelen en symbolen die veiligheid bieden en haar helpen overleven. In haar innerlijke wereld voelt ze zich sterk, maar ze heeft niet in de gaten dat het net zich rond haar sluit.

Wil je het boek lezen?Het engelentransport in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marian Boyer. Lezen Het engelentransport Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN