Fascinatie voor vaccinatie

Fascinatie voor vaccinatie - Rudy Burgmeijer | Tiliboo-afrobeat.com

...ve Fascinatie voor vaccinatie verschijnt ter gelegenheid van het afscheid van prof ... Rijksvaccinatieprogramma | Rijksvaccinatieprogramma.nl ... . dr. Ben van der Zeijst, scientific Director, en drs. Rudy Burgmeijer, Medical Information Drug Safety Officer, zowel binnen het NVI als daarbuiten markante figuren.Het boek is beslist geen liber amicorum. Het Rijksvaccinatieprogramma beschermt tegen 12 ernstige infectieziekten. Lees over de inentingen en ziekten en waarom vaccineren belangrijk is. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'fascinatie', met toelichting en ... bol.com | Fascinatie voor vaccinatie | 9789023245339 ... ... . Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'fascinatie', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. De uitgave Fascinatie voor vaccinatie verschijnt ter gelegenheid van het afscheid van prof. dr. Ben van der Zeijst, scientific Director, en drs. Rudy Burgmeijer, Medical Information & Drug...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudy Burgmeijer
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Fascinatie voor vaccinatie.pdf

OMSCHRIJVING

Van de bestaande medische interventies heeft vaccinatie naar alle waarschijnlijkheid de meeste invloed gehad op het terugdringen van ziekte en sterfte. De geschiedenis ervan is lang en boeiend. Die van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) start in 1957 met de invoering van de poliovaccinatie bij zuigelingen en sindsdien heeft het RVP een belangrijke bijdrage geleverd aan het voorkómen van sterfte en ziekte onder kinderen en volwassenen.Sinds 2005 is de aansturing van het vaccinatieprogramma de verantwoordelijkheid van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb), bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het Nederlands Vaccin Instituut (NVI) zorgt voor productie en inkoop van de vaccins.De uitgave Fascinatie voor vaccinatie verschijnt ter gelegenheid van het afscheid van prof. dr. Ben van der Zeijst, scientific Director, en drs. Rudy Burgmeijer, Medical Information Drug Safety Officer, zowel binnen het NVI als daarbuiten markante figuren.Het boek is beslist geen liber amicorum. Kopstukken uit het werkveld hebben " elk vanuit hun eigen specialisme " hun licht laten schijnen over het vakgebied. Het resultaat is een boeiende inkijk in de wereld van de vaccinatie met de focus op de fascinatie van de daarin werkzame professionals.

Wil je het boek lezen?Fascinatie voor vaccinatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudy Burgmeijer. Lezen Fascinatie voor vaccinatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN