DNA

DNA - A.L.B.M. Biemans | Tiliboo-afrobeat.com

... D.N.A. is een afkorting die kan verwijzen naar: ... DNA | Rotterdam.nl ... . Desoxyribonucleïnezuur, de belangrijkste chemische drager van erfelijke informatie in alle bekende organismen; Politiek. De Nationale Assemblée, het Surinaamse parlement; Det Norske Arbeiderpartiet, oude naam van Arbeiderpartiet, de sociaaldemocratische partij in Noorwegen; Democratic National Assembly, een politieke partij in Trinidad ... Desoxyribonucleïnezuur, afgekort als DNA (Engels: Deoxyribonucleic acid), is een biochemisch macromolecuul dat fungeert als belangrijkste drager van erfelijke informatie in alle bekende organismen, maar ook in virussen (met uitzondering van RNA-virussen).DNA behoort net als RNA tot de nucleïnezuren.Ee ... MyHeritage DNA | Ontdek uw etniciteit en afkomst | DNA ... ... .DNA behoort net als RNA tot de nucleïnezuren.Een DNA-molecuul bestaat uit twee lange strengen van nucleotiden, die in de vorm van een ... DNA kan bij politieonderzoeken heel belangrijk zijn. DNA kan gebruikt worden omdat het twee belangrijke eigenscha...

INFORMATIE

AUTEUR
A.L.B.M. Biemans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
DNA.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een wegwijzer in de ingewikkelde dna-materie voor iedereen die hetzij beroepshalve, danwel als student, met het dna te maken heeft. Vrijwel alle onderwerpen op het brede terrein van het dna komen aan de orde, vanaf de dubbele helix van Watson en Crick tot en met het 'hermaniseren', de ontwikkeling van transgene planten en dieren. Het uitgebreide register en de lijst van afkortingen verhogen de studiewaarde van de uitgave.

Wil je het boek lezen?DNA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.L.B.M. Biemans. Lezen DNA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN