De advocaat - grote letter uitgave

De advocaat - grote letter uitgave - Rene Appel | Tiliboo-afrobeat.com

...successen behaalde René Appel met Schone handen, De advocaat, De kortste nacht en Verzwegen ... Nicolaas Matsier De Advocaat van Holland Recensie ... . In totaal zijn bijna een kwart miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht in Nederland. De thriller Schone handen is in 2015 verfilmd met Jeroen van Koningsbrugge en Thekla Reuten in de hoofdrollen. Familieverraad - grote letter uitgave (Hardcover). Op de avond van haar twaalfde verjaardag wordt Willa Dutton ontvoerd, haar vader neergeslagen en haar... Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek maakt al meer dan 50 jaar mooie boeken in grote lett ... Home - Grote Letter Bibliotheek ... ... Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek maakt al meer dan 50 jaar mooie boeken in grote letters. Onze boeken hebben een eigentijds design en zijn allemaal voorzien van een harde band zodat ze extra stevig zijn in het gebruik. Idolaat - grote letter uitgave (Hardcover). ... Jeffery Deaver is de internationale bestse...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Appel
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
De advocaat - grote letter uitgave.pdf

OMSCHRIJVING

David Driessen is strafpleiter bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Als junior krijgt hij vooral kleine zaken toegewezen, maar zijnambitie ligt bij het grotere werk. Zijn wens lijkt te worden vervuld als hij Hein Wesseling - een verdachte uit de vastgoedwereld - juridisch moetbijstaan. Een mooie carrière lonkt, hij krijgt een hechte band met Hein, maar de vraag is of die niet té hecht wordt. Als Davids aandacht dan ook nog wordt afgeleid door de huwelijkse ontrouw waar hij zijn vrouw van verdenkt, wordt zijn situatie hopeloos gecompliceerd en begeeft hij zich op een hellend vlak.

Wil je het boek lezen?De advocaat - grote letter uitgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Appel. Lezen De advocaat - grote letter uitgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN