Vastgoed Taxatiewijzer 2015 Onderhoudskostenkompas

Vastgoed Taxatiewijzer 2015 Onderhoudskostenkompas - Koeter Vastgoed Adviseurs | Tiliboo-afrobeat.com

...tgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat 3 delen: Deel A Bestaat uit algemene informatie over o ... 2015 Onderhoudskostenkompas - Paperback - 9789082028362 ... ... .a. daken, gevels, materialen, oppervlaktebepalingen en asbest die u in de praktijk tegen kunt komen, met duidelijke afbeeldingen en foto's. Vastgoed Taxatiewijzer - Onderhoudskostenkompas 2017 1e druk is een boek van Koeter Vastgoed Adviseurs uitgegeven bij Vastgoed Adviseurs Online B.V.. ISBN 9789082662528 De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2017 bevat alle gegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. In onze eVAOshop treft u publicaties, software en kostenkengetallenboekjes aan die u behulpzaam zijn bij u ... Vastgoed taxatiewijzer onderhoudskostenkompas 2018 door ... ... . In onze eVAOshop treft u publicaties, software en kostenkengetallenboekjes aan die u behulpzaam zijn bij uw dagelijks werk als makelaar, taxateur of vastgoeddeskundige. De in onze eVAOshop getoonde artikelen zijn in...

INFORMATIE

AUTEUR
Koeter Vastgoed Adviseurs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vastgoed Taxatiewijzer 2015 Onderhoudskostenkompas.pdf

OMSCHRIJVING

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat alle gegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. Het is een praktisch hulpmiddel om bij uw dagelijkse werkzaamheden inzicht te krijgen in de actuele eenheidsprijzen voor het onderhoud van de verschillende bouwdelen. De kosten staan overzichtelijk vermeld en in één oogopslag ziet u de prijs per vierkante meter of per stuk samen met de kostencyclus.De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat 3 delen:Deel A Bestaat uit algemene informatie over o.a. daken, gevels, materialen, oppervlaktebepalingen en asbest die u in de praktijk tegen kunt komen, met duidelijke afbeeldingen en foto's.Deel B Bestaat uit een controlelijst met veel voorkomende bouwgebreken op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.Deel C Bestaat uit een prijzenbestand van zowel bouwkundige en installatietechnische bouwdelen, deze zijn gerubriceerd conform de elementenmethode NL-SFB.Dit handboek is samengesteld door Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. Dit onafhankelijke adviesbureau op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed opereert vanuit Amsterdam en Eindhoven door geheel Nederland. Zij adviseren op het gebied van beheer en onderhoud aan het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. De heldere en bruikbare adviezen vormen een sterk fundament, bijvoorbeeld bij het nemen van strategische beslissingen over vastgoed portefeuilles. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.koeter.org.Dit handboek is een uitgave van Vastgoed Adviseurs Online (VAO®), een samenwerkingsverband van docenten en deskundigen uit de vastgoedbranche. Mede ondersteund door inhoudelijk deskundigen en uitvoerende bedrijven heeft VAO® als doel om instrumenten en tips ter beschikking te stellen die van nut kunnen zijn in uw dagelijkse praktijk. Op de webwinkel van VAO® treft u meer kennisproducten die u kunnen ondersteunen, zie www.evaoshop.nl.

Wil je het boek lezen?Vastgoed Taxatiewijzer 2015 Onderhoudskostenkompas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koeter Vastgoed Adviseurs. Lezen Vastgoed Taxatiewijzer 2015 Onderhoudskostenkompas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN