Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer Werkcahier

Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer Werkcahier - M. Frankort | Tiliboo-afrobeat.com

...bserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer Werkcahier 3e druk is een boek van M ... Werken aan stem - M. Bodt. Zoekeenboek.nl ... . Frankort uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312579 In dit cahier staat de stemscholing volgens Horst Coblenzer centraal. Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Pahn-methodiek Werkcahier 3e druk is een boek van B. Hesselink uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312609 De methode van dr. J. Pahn is eigenlijk niet een echte methode, maar meer een methodiek. Skillslabserie ... Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer ... ... . J. Pahn is eigenlijk niet een echte methode, maar meer een methodiek. Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Accentmethode Werkcahier 3e druk is een boek van H. van der Pol-Top uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312593 In dit cahier zijn de logopedische technische vaardigheden uitgewerkt met betrekking tot het logopedisch handelen. Skillslabserie voor logopedische vaardigheden -...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Frankort
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer Werkcahier.pdf

OMSCHRIJVING

Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer Werkcahier 3e druk is een boek van M. Frankort uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312579 In dit cahier staat de stemscholing volgens Horst Coblenzer centraal. Gemeenschappelijk doel van de oefeningen is het herstellen van de co rdinatie van alle componenten die bij het spreekproces zijn betrokken. In dit cahier worden een aantal oefeningen van Coblenzer inhoudelijk geanalyseerd. De keuze van deze oefeningen is bepaald door de mate van bruikbaarheid in de logopedische stembehandeling. Bij de uitgave is een videoband beschikbaar (verkrijgbaar via uitgever).

Wil je het boek lezen?Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer Werkcahier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Frankort. Lezen Skillslabserie voor logopedische vaardigheden - Coblenzer Werkcahier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN