Oude en Nieuwe Sinterklaasliedjes

Oude en Nieuwe Sinterklaasliedjes - Ivo de Wijs | Tiliboo-afrobeat.com

...laasliedjes, oude en nieuwe stijl Liedjes & Versjes ... Herschreven sinterklaasliedjes 2014 | Muziek en Film: Diversen ... . Er gebeurt veel op het gebied van het sinterklaasfeest, Zwarte pieten, geveegde of gekleurde pieten, oude of nieuwe liedjes. Laten we vooral zorgen dat de kinderen een leuke tijd beleven. Hier vind je een lijst met teksten van sinterklaasliedjes, een deel staat er ook in de nieuwe versie. Sinterklaasliedjes ontdaan van Zwart, Knecht, Roe en Zout Sinterklaasliedjes oude stempel kunnen niet meer, vinden heel veel mensen. Zeker in het licht van de Zwarte Pieten discu… ... Oude en Nieuwe Sinterklaasliedjes, wat een verschil ... ... . Zeker in het licht van de Zwarte Pieten discu… De leukste Sinterklaasliedjes en zijn geschiedenis Sinterklaasliedjes worden van generatie op generatie doorgegeven en zowel jong als oud zullen dan ook diverse Sinterklaa… Nieuwe Sinterklaasliedjes. Met de discussie over of Zwarte Piet wel zwart mag zijn zijn e...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivo de Wijs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Oude en Nieuwe Sinterklaasliedjes.pdf

OMSCHRIJVING

Ivo de Wijs (Tilburg, 1945) schreef door de jaren heen talloze verzen en liedjes. Bij Uitgeverij Ziederis verschenen van hem o.a. Stil... (Kerstgedichten) en de kinderboeken de Theaterkater met CD, de prentenboeken Oh Oh Olifantje, Rokko Krokodil, Rokko, logeren bij Opa en Oma, Koeienletters, en het personal kinderboek De schat van Tijmen Tierentijn.Voor Oude en Nieuwe Sinterklaasliedjes maakte Ivo 6 nieuwe liedteksten boordevol pepernoten en paardenvoetjes.Sunna Wehrmeijer (Voorburg, 1984) studeert Compositie en Productie. Haar werk en haar pianospel zijn te horen op de CD's Changes en Breaking Glass. Zij schreef de muziek bij de nieuwe teksten van Ivo en speelt de pianobegeleidingen van alle liedjes op de bijgevoegde CD.Ga in een kring zitten, pak het boek op schoot, stop de Zing Mee-CD in de CD-speler en zing mee! Om u vertrouwd te maken met de 6 Nieuwe Sinterklaasliedjes staan die liedjes 2 x op de CD: in een gezongen versie (Roisin van Ravenhorst, Christine de Boer en Sunna Wehrmeijer) in een karaoke-versie.Laat de goede Sint maar komen!

Wil je het boek lezen?Oude en Nieuwe Sinterklaasliedjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivo de Wijs. Lezen Oude en Nieuwe Sinterklaasliedjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN