Mezzanotte

Mezzanotte - Lisa St Aubin De Terán | Tiliboo-afrobeat.com

...te, Santa Eulalia del Río: Bekijk 393 onpartijdige beoordelingen van Mezzanotte, gewaardeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor en als nr ... Mezzanotte Bistro - Ottawa Italian Restaurant - Ottawa ... ... . 91 van 276 restaurants in Santa Eulalia del Río. At Mezzanotte, our pride is in our food, we welcome you to come in and enjoy the pleasures our restaurant provides. Our new menu has been crafted and created for guests with an authentic take on some of Italy's most succulent dishes. Das Restaurant Mezzanotte bietet Ihnen in mediterranem Ambiente italienische Gemütlichkeit Pur. Treffpunk ... MEZZANOTTE, Santa Eulalia del Río ... ... . Das Restaurant Mezzanotte bietet Ihnen in mediterranem Ambiente italienische Gemütlichkeit Pur. Treffpunk...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa St Aubin De Terán
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Mezzanotte.pdf

OMSCHRIJVING

Roman over een tragische liefde die zich over vijf decennia uitstrekt De kleinste dwerg ter wereld, de dikke dame en de dame met de baard, de sterke man, de spinnenvrouw, kamelen, apen, goochelaars - elk jaar trekt maestro Rossi's rondreizende kermis in juli het Umbrische dorp San Severino binnen. Aangetrokken door de mysterieuze mogelijkheden die dit met zich meebrengt laat de jonge Alessandro Mezzanotte zijn werk op de akker in de steek. Op de kermis ontmoet hij de veertienjarige Valentina, met haar dikke zwarte haar en geur van gepofte appels en suikerspin. Het is het begin van een noodlottige liefde, die een obsessie en een odyssee zal worden. Veertig jaar later wordt Stefano Altini, een getraumatiseerde jonge soldaat, als verpleeghulp toegewezen aan de oorlogsveteraan Mezzanotte. Langzaam wint hij het vertrouwen van de oude man, die hem stukje bij beetje het verhaal vertelt van zijn liefde voor de lichtzinnige Valentina, waarom hij is blijven geloven in haar terugkeer. Lisa St Aubin de Terán vermengt in Mezzanotte fantasie.

Wil je het boek lezen?Mezzanotte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa St Aubin De Terán. Lezen Mezzanotte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN