Jij en je plaats in het gezin

Jij en je plaats in het gezin - R. Richard | Tiliboo-afrobeat.com

...e plaats in het gezin (Paperback). Wie je bent en hoe je in het leven staat, wordt mede bepaald door je plaats in het gezin ... je plaats in het gezin, heeft dat invloed op je intelligentie? ... . De oudste, de... Geen blauwdruk natuurlijk, maar wel interessant om je plaats in het gezin te analyseren. Linda Blair deed onderzoek en publiceerde het boek Birth order. De eigenschappen op een rij. Oudste. Eerstgeborenen zijn talig en hebben vaak oudere vrienden. Dit komt omdat ze als eerste kind in het gezin veel in aanraking kwamen met volwassenen. Niet alleen de genen en opvoeding bepalen je karakter, maar ook je plek in het gezin speelt een rol. Zo wordt onder ander ... Dit zegt de plaats in het gezin over het karakter van je ... ... . Niet alleen de genen en opvoeding bepalen je karakter, maar ook je plek in het gezin speelt een rol. Zo wordt onder andere gesteld dat het oudste kind verantwoordelijk is, het middelste kind een vredesstichter en de jongste een rebel. Hoe komt het dat je plaats in de kinderrij je persoonlijkheid beïnvloedt én de meest gehoorde stereotypen. Herken jij jezelf? Je kinderen? En ik verwacht h...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Richard
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Jij en je plaats in het gezin.pdf

OMSCHRIJVING

Wie je bent en hoe je in het leven staat, wordt mede bepaald door je plaats in het gezin. De oudste, de jongste, de nidddelste, het enig kind en de tweeling ontwikkelen allen eigen specifieke karaktertrekken. Ieder kind ervaart het gezin anders. Dit boek beschrijft hoe je volgorde van geboorte je plaats in het gezin- je persoonlijkheid en relaties met anderen beïnvloedt, aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden.

Wil je het boek lezen?Jij en je plaats in het gezin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Richard. Lezen Jij en je plaats in het gezin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN