Jacob simonsz de ryk watergeus

Jacob simonsz de ryk watergeus - Haar | Tiliboo-afrobeat.com

...imonsz de Rijk (Amsterdam, ca. 1541 - Veere, 11 september 1584) was een graanhandelaar in Amsterdam, die vanwege zijn calvinistische geloofsovertuiging in 1566 naar het Duitse Dantzig uitweek ... De watergeus - leestafel.info ... .. Hij rustte een schip uit om zich daarmee te voegen bij de vloot der watergeuzen.Met dat schip nam hij deel aan de inname van Den Briel op 1 april 1572 en een aantal geuzenexpedities in Zeeland. Jacob simonsz de ryk watergeus (Hardcover). Historische Roman - Omslag en vignetten door Rien Poortvliet. Jacob Simonsz de Rijk (1541-1584) was een... Watergeus (Paperback). In deze historische roman verhaalt Jaap ter Haar over Jacob ... Watergeus - J. ter Haar | Boeken.com ... . Historische Roman - Omslag en vignetten door Rien Poortvliet. Jacob Simonsz de Rijk (1541-1584) was een... Watergeus (Paperback). In deze historische roman verhaalt Jaap ter Haar over Jacob Simonsz de Rijk, een Amsterdamse korenkoopman die in de loop van de... Jacob Cabeliau, Blois van Treslong en De Rijk zouden Lumey ervan overtuige...

INFORMATIE

AUTEUR
Haar
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jacob simonsz de ryk watergeus.pdf

OMSCHRIJVING

Historische Roman - Omslag en vignetten door Rien Poortvliet. Jacob Simonsz de Rijk (1541-1584) was een uitermate boeiende en kleurrijke figuur uit de 80-jarige oorlog. Zijn levensverhaal is door Jaap ter Haar gestalte gegeven in een op feiten beruste roman.

Wil je het boek lezen?Jacob simonsz de ryk watergeus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Haar. Lezen Jacob simonsz de ryk watergeus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN