Hoe wij kijken; met gelovige ogen

Hoe wij kijken; met gelovige ogen - Mary Beard | Tiliboo-afrobeat.com

... kijken; met gelovige ogen (Paperback). Het idee van "beschaving' is altijd onderwerp van discussie geweest,er is zelfs ruzie over gemaakt ... Hoe wij kijken; met gelovige ogen: Mary Beard ... ... . De... Op 24 juli verschijnt Hoe wij kijken.Met gelovige ogen (How Do We Look?The Eye of Faith, vertaald door Sylvie Hoyinck), Mary Beards boek bij de televisieserie Civilisations.Lees bij ons alvast een fragment! Het idee van 'beschaving' is altijd onderwerp van discussie geweest, er is zelfs ruzie over gemaakt. 'Hoe wij kijken; met gelovige ogen' door Mary Beard - Onze prijs: €23,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGr ... Hoe wij kijken met gelovige ogen bij Blokker - huishoud ... ... . 'Hoe wij kijken; met gelovige ogen' door Mary Beard - Onze prijs: €23,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Hoe wij kijken; met gelovige ogenuitgeverij: athenaeumisbn: 9789025309138het idee van 'beschaving' is a...

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Beard
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe wij kijken; met gelovige ogen.pdf

OMSCHRIJVING

Het idee van "beschaving' is altijd onderwerp van discussie geweest,er is zelfs ruzie over gemaakt. De kern van die meningsverschillenwordt gevormd door de vraag hoe mensen, van deprehistorie tot nu, zichzelf en anderen, mensen en goden, zagenen afbeeldden. Gelauwerd historicus Mary Beard onderzoekt hoekunst de volken die kunst maakten vormde, en hoe de kunst doorhen gevormd werd. Hoe werd er gekeken naar die beelden? Waaromwaren ze soms zo controversieel? Daarover schreef ze dit boek,behorend bij de bbc-serie "Civilisations'.Mary Beard onderzoekt hoe de menselijke gestalte werd vormgegevenin een aantal van de vroegste kunstuitingen ter wereld – van degigantische stenen hoofden van de Olmec in Midden-Amerika tothet terracottaleger van de eerste keizer van China. Ze legt uit hoeeen uit de oudheid afkomstige weergave van het menselijk lichaamde manier waarop mensen in het Westen hun eigen cultuur en dievan anderen zien beïnvloedt, en soms vervormt. In het tweede deelvan het boek staat deze vraag centraal: wat is de functie van de beeldendekunst in de religie? Met andere woorden: hoe kijken we naarmensen en naar goden?

Wil je het boek lezen?Hoe wij kijken; met gelovige ogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Beard. Lezen Hoe wij kijken; met gelovige ogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN