Eva's oog

Eva's oog - Karin Fossum | Tiliboo-afrobeat.com

...oog is het eerste deel in de reeks over Konrad Sejer, De fluisteraar het veertiende deel ... Eva's oog door Karin Fossum | Scholieren.com ... . Alles van Karin Fossum Toon meer Toon minder. Samenvatting. Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft ... Eva's oog. Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen en het lichaam van een man in het water aantreffen, krijgt het leven van de alleenstaande moeder een tragische wending. Want alle sporen van deze moord en die op de prostituee Maja, enkele dagen eerder, lei ... Oog : gedichten | Bibliotheek Beerse ... . Want alle sporen van deze moord en die op de prostituee Maja, enkele dagen eerder, leiden naar Eva. De manier waarop ze geprobeerd heeft haar geldzorgen te verlichten, dreigt haar leven ... Eva's Oog is geschreven door de befaamde schrijfster Karin Fossum. Ze is geboren als Karin Mathisen in Noorwegen. Eva's Oog v...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Fossum
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Eva's oog.pdf

OMSCHRIJVING

Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie gaat bellen, maar dat doet ze niet. Waarom niet? En waarom reageert Eva elke keer zo ongemakkelijk als Emma zegt dat het fijn is dat ze meer geld hebben nu? Inspecteur Konrad Sejer is belast met het onderzoek naar de man in de rivier. Op zijn bureau ligt ook nog de onopgeloste zaak van de prostituee Maja, die een paar dagen eerder vermoord is. Al snel ziet Sejer een verband tussen beide misdaden, er is één naam die steeds opduikt: Eva Magnus.

Wil je het boek lezen?Eva's oog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Fossum. Lezen Eva's oog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN