Epsilon uitgaven 54 - Operationele analyse

Epsilon uitgaven 54 - Operationele analyse - H. Tijms | Tiliboo-afrobeat.com

...erationele Analyse. een inleiding in modellen en methoden: Auteur : Henk Tijms: Onderwerpen : Analyse, Toegepaste Wiskunde : Bedoeld voor : Studenten universiteit en HBO: Ingangsniveau : VWO met wiskunde : Uitgave : 4e druk, 2013 : ISBN : 978-90-5041-075-5 : 496 pagina's: Prijs € 40,00: Inhoud: Dit boek geeft een eerste inleiding tot de ... Vind epsilon | Zo goed als nieuw op Marktplaats ... ... Epsilon uitgaven 54 - Operationele analyse (Paperback). Dit boek geeft een eerste inleiding tot de vele wiskundige modellen en oplosmethoden van de... Epsilon-Uitgaven, deel 54. ISBN 978-90-5041-075-5, € 40,00. Er zijn weinig gebieden van de wiskunde met zoveel toepassingen als de operationele analyse. In dit boek wo ... Epsilon Uitgaven - Onderwerpen ... ... Epsilon-Uitgaven, deel 54. ISBN 978-90-5041-075-5, € 40,00. Er zijn weinig gebieden van de wiskunde met zoveel toepassingen als de operationele analyse. In dit boek wo...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Tijms
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Epsilon uitgaven 54 - Operationele analyse.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een eerste inleiding tot de vele wiskundige modellen en oplosmethoden van de operationele analyse. Zowel modellen als methoden worden geïllustreerd met een groot aantal praktische voorbeelden.Operationele analyse (ook wel 'operations research' of kortweg OR genoemd) is een relatief jong vak dat haar wortels heeft in de 2e wereldoorlog toen in Engeland teams van wetenschappers werden gevormd om allerlei militaire problemen van strategische en logistieke aard te analyseren. Sindsdien heeft het vak een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt met toepassingen op uiteenlopende gebieden, van bedrijfseconomie tot telecommunicatie. Hierbij heeft de toegenomen rekenkracht en beschikbaarheid van computers een belangrijke rol gespeeld.Prof. dr. H.C. Tijms werd in 1944 geboren te Beverwijk, studeerde wiskunde in Amsterdam en promoveerde in 1972 bij prof. G. de Leve (UvA). De auteur is hoogleraar operationele analyse aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en publiceerde vele artikelen op het gebied van de toegepaste kansrekening en de stochastische optimalisering. Het populariseren van de wiskunde heeft zijn sterke belangstelling en hij schreef onder meer succesvolle boeken over kansrekening.

Wil je het boek lezen?Epsilon uitgaven 54 - Operationele analyse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Tijms. Lezen Epsilon uitgaven 54 - Operationele analyse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN