Een kus van vuur

Een kus van vuur - Luc Vancampenhout | Tiliboo-afrobeat.com

...van het Beeselse vuur Een uniek en rijk geïllustreerd boek over de geschiedenis van Keramische Industrie St ... Winterliefdes - Vuur & ijs ... . Joris, Beeselse en andere Midden-Limburgse kunstateliers in het midden van de twintigste eeuw. Een kus van vuur GEEN BETERE LEUGEN DAN DE WAARHEID? Ellen was éénentwintig, mannequin en fotomodel, maar ze gaf die carrière op voor de liefde en de kunst, verpersoonlijkt in Vic, een beroemde en rijke kunstschilder, die echter wel dertig jaar ouder is, een lastig karakter heeft en wordt gekweld door een afschuwelijk geheim. Een kus van vuur. Ellen was éénentwintig, mannequin en fotomodel, maar ze gaf die carrière op voor de l ... De boeken van Kate Mosse op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... . Een kus van vuur. Ellen was éénentwintig, mannequin en fotomodel, maar ze gaf die carrière op voor de liefde en de kunst, verpersoonlijkt in Vic, een beroemde en rijke kunstschilder, die echter wel dertig jaar ouder is, een lastig karakter heeft en wordt gekweld door een afschuwelijk geheim. Na tien jaar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Vancampenhout
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
Een kus van vuur.pdf

OMSCHRIJVING

GEEN BETERE LEUGEN DAN DE WAARHEID?Ellen was éénentwintig, mannequin en fotomodel, maar ze gaf die carrière op voor de liefde en de kunst, verpersoonlijkt in Vic, een beroemde en rijke kunstschilder, die echter wel dertig jaar ouder is, een lastig karakter heeft en wordt gekweld door een afschuwelijk geheim.Na tien jaar wil ze haar vrijheid terug, en als bondgenoot kiest ze Tom, die in de jaren van glamour en gekte haar beste minnaar was. Maar Tom is ook de beste leerling van Vic, én diens grootste bewonderaar.Door een onmogelijke speling van het lot krijgt Ellen echter de kans om alles in één keer te winnen, maar het risico is even hoog als de inzet.Een spannend, hallucinant verhaal van kunst en commercie, van ambitie en wrok, van begeerte en bedrog, van geweld en gruwel.Deze roman klopt aan bij een lezer die wel eens fantaseert over “wat indien?” En wie doet dat niet? Wat indien ik nog twintig jaar jonger zou zijn? Wat indien ik met B was getrouwd en niet met A? Wat indien ik heel goed zou kunnen zingen, dansen, sporten, rekenen…? Wat indien ik de lotto zou winnen? Dit boek gaat over de ultieme fantasie : Wat indien iedereen zou denken dat ik dood en begraven ben? Dan kan ik doen wat ik wil, pakken wat ik wil, dan kan ik wraak nemen, mijn rekeningen vereffenen, zonder dat ik ooit verdacht of bestraft zal worden.LAAT JE VERRASSEN DOOR DE SCHRIJVER VAN ‘THUIS’ Luc Vancampenhout schreef in de jaren zeventig en tachtig vier romans, waarvan de eerste werd bekroond met de prijs voor het beste debuut.Via het theater kwam hij terecht in de wereld van film en televisie. Zijn filmscript ‘Arcana’ (over de dood van Joseph Schmidt) werd bekroond met de Prix Genève Europe, een internationale scenariowedstrijd georganiseerd door de European Broadcasting Union. Hij werkte mee aan talrijke televisieseries, zowel voor de openbare als de commerciële omroep.Zijn belangrijkste televisiewerk leverde hij echter voor de blijvend populaire TV Eén-soap “Thuis”: achttien jaar lang was hij de vaste scenarist in een vaak wisselend schrijversteam.Hij keert nu terug naar zijn eerste liefde, om helemaal zijn eigen gang te kunnen gaan en een versnelling hoger te schakelen met deze roman, die de lezer zowel door zijn inhoud als door zijn stijl op de adem wil trappen.

Wil je het boek lezen?Een kus van vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Vancampenhout. Lezen Een kus van vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN