DE ZENDELINGSVROUW

DE ZENDELINGSVROUW - Jody Hedlund | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij DE ZENDELINGSVROUW. Mooi, romantisch en spannend verhaal dat ook nog echt gebeurd is ... De zendelingsvrouw, Jody Hedlund - Ebook - 9789029716567 ... ... . Terwijl ik het las, wist ik nog niet dat dit verhaal berust op een waar gebeurde geschiedenis. Dat heb je met E-books, dan lees je niet zo gauw de laatste bladzijden. Maar ik was blij verrast toen ik daar achter kwam. Geschreven bij De zendelingsvrouw. Een heerlijk boek over verliefd zijn en trouw tussen 2 mensen, in een verhaal met rauwe kantjes door de overtocht in die tijd, en nog waargebeurd ook, prachtig voor de mensen die dit echt hebben meegemaakt, echte aanrader Geef als eerste een recensie van "De zendelingsvrouw" Reactie annuleren Je moet ingelogd zijn om een recensie te plaatsen. Heb je nog geen account? Met een account ... De zendelingsvrouw - 9789029716550 - Hertog ... . Heb je nog geen account? Met een account...

INFORMATIE

AUTEUR
Jody Hedlund
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
DE ZENDELINGSVROUW.pdf

OMSCHRIJVING

Priscilla White droomt er niet van om te trouwen of moeder te worden, maar voelt zich door God geroepen om zendingswerk te verrichten in India. Helaas krijgt ze slecht nieuws van de zendingsorganisatie. Ze willen niet langer ongetrouwde mannen en vrouwen het veld in sturen. Priscilla bekijkt alle mogelijkheden om onder deze eis uit te komen, maar realiseert zich dat een huwelijk op papier met Dr. Eli Ernest waarschijnlijk de enige mogelijkheid is om haar droom te verwezenlijken.

Wil je het boek lezen?DE ZENDELINGSVROUW in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jody Hedlund. Lezen DE ZENDELINGSVROUW Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN