De lege familie

De lege familie - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...ege familie schetst Colm Tóibín levens vol onuitgesproken en onbewuste verlangens ... Familie Loke uit Dieren verdient een Pluim met: Lege ... ... . De hoofdpersonen zijn individuen die, vaak bewust, gebroken hebben met hun verleden. Zoals de jonge Pakistaanse Malik, die in Barcelona op zoek gaat naar een plek om te aarden en verwikkeld raakt in een verboden affaire. In De lege familie schetst Colm Tóibín levens vol onuitgesproken en onbewuste verlangens. De hoofdpersonen zijn individuen die, vaak heel bewust, gebroken hebben met hun verleden. Zoals de jonge Pakistaanse Malik, die in Barcelona op zoek gaat naar een plek om ... Bureau ISBN - De lege familie ... . Zoals de jonge Pakistaanse Malik, die in Barcelona op zoek gaat naar een plek om te aarden en verwikkeld raakt in een verboden affaire. In De lege familie schetst Colm Tóibín levens vol onuitgesproken en onbewuste verlangens. De hoofdpersonen zijn individuen die, vaak bewust, gebroken hebben met hun verle...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De lege familie.pdf

OMSCHRIJVING

In De lege familie schetst Colm Tóibín levens vol onuitgesproken en onbewuste verlangens.De hoofdpersonen zijn individuen die, vaak heel bewust, gebroken hebben met hun verleden. Zoals de jonge Pakistaanse Malik, die in Barcelona op zoek gaat naar een plek om te aarden en verwikkeld raakt in een verboden affaire. Of Frances, een Ierse vrouw die met tegenzin terugkeert naar Dublin en een stad aantreft die weigert haar lange afwezigheid te erkennen.Elk van Tóibins verhalen is een wereld op zich: verhalen over de vlucht weg van het verleden en de terugkeer naar huis, en over verbroken en opnieuw aangehaalde familiebanden.

Wil je het boek lezen?De lege familie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De lege familie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN