De afstand die ons scheidt

De afstand die ons scheidt - Renato Cisneros | Tiliboo-afrobeat.com

...nd die ons scheidt (Hardcover). Renato Cisneros duikt diep in zijn eigen familiegeschiedenis, op zoek naar het ware verhaal van zijn vader, de ... Renato Cisneros - De Afstand Die Ons Scheidt te Koop ... ... ... Renato Cisneros De afstand die ons scheidt Recensie Waardering en Informatie. In juni 2018 verschijnt bij Uitgeverij De Geus de roman van de Peruaanse schrijver Renato Cisneros De afstand die ons scheidt. Op deze pagina kun je de Renato Cisneros De afstand die ons scheidt recensie waardering en informatie lezen. In de pers 'De afstand die ons scheidt' staat als een huis. Een huis met vele kamers, want deze roman ontrafelt niet alleen een gecompliceer ... De afstand die ons scheidt - Renato Cisneros - (ISBN ... ... . In de pers 'De afstand die ons scheidt' staat als een huis. Een huis met vele kamers, want deze roman ontrafelt niet alleen een gecompliceerde vader-zoonverhouding, maar laat ook goed zien hoe zucht naar macht blind maakt voor morele grenzen en hoe makkelijk de stap gezet wordt naar dictatuur. Tot de dood ons scheidt heet de documentaire die Nada van Nie maakte over het ziekteproces van presentator en theaterm...

INFORMATIE

AUTEUR
Renato Cisneros
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De afstand die ons scheidt.pdf

OMSCHRIJVING

Renato Cisneros duikt diep in zijn eigen familiegeschiedenis, op zoek naar het ware verhaal van zijn vader, de beruchte El Gaucho, een controversieel en gewelddadig politicus. Hij was onder meer minister van Binnenlandse Zaken tijdens de donkerste jaren van de Peruaanse geschiedenis, het regime van Francisco Morales; daarna was hij minister van Oorlog. Hoe kan Cisneros als zoon zo'n vader ooit begrijpen? En hoe kan hij zich ooit met hem verzoenen? Dankzij het intieme perspectief en het verstrijken van de tijd is Cisneros in staat het werkelijke verhaal te ontrafelen van een man, een familie en een land.

Wil je het boek lezen?De afstand die ons scheidt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renato Cisneros. Lezen De afstand die ons scheidt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN