Basisboek schrijven voor media

Basisboek schrijven voor media - Wouter Janssen | Tiliboo-afrobeat.com

...Basisboek schrijven voor media' vanaf € 23 ... Vind basisboek journalistiek | Nieuw op Marktplaats ... .50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Voor een goed geschreven boodschap bestaat altijd publiek. Wat een tekst goed maakt, hangt vooral af van de specifieke context waarin en waarvoor de tekst is geschreven. Basisboek schrijven voor media biedt studenten alle nodige handvatten om in elke situatie de juiste keuzes te maken. Het boek concentreert zich op de belangrij ... Broekhuis | Basisboek schrijven voor media, Wouter Janssen ... . Het boek concentreert zich op de belangrijkste vragen die je als schrijver moet stellen en de mogelijkheden ... Voor een goed geschreven boodschap bestaat altijd publiek. Wat een tekst goed maakt, hangt vooral af van de specifieke context waarin en waarvoor de tekst is geschreven. Basisboek schrijven voor media biedt studenten alle nodige handvatten om in elke situatie de juiste keuzes te maken. Het boek concentreert zich o...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Janssen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek schrijven voor media.pdf

OMSCHRIJVING

Voor een goed geschreven boodschap bestaat altijd publiek. Wat een tekst goed maakt, hangt vooral af van de specifieke context waarin en waarvoor de tekst is geschreven. Basisboek schrijven voor media biedt studenten alle nodige handvatten om in elke situatie de juiste keuzes te maken.Het boek concentreert zich op de belangrijkste vragen die je als schrijver moet stellen en de mogelijkheden die dat oplevert. De auteur behandelt genres als nieuwsberichten, interviews en reportages aan de hand van diverse voorbeelden. Daarnaast legt het boek de nadruk op het inleven in de lezer, het structureren van teksten om de leesbaarheid te bevorderen, het gebruik van bronnen en het bedenken van verrassende invalshoeken. Via handige checklists en tips is er ook aandacht voor de presentatie en eindredactie van teksten. In het afsluitende hoofdstuk komt een aantal technologieën en trends in het huidige mediaklimaat aan bod.Alle zeven hoofdstukken bevatten voorbeelden en opdrachten. Sommige onderwerpen zijn voorzien van aanvullende kaders met discussiepunten en verdiepende informatie. Het bijbehorende online materiaal bevat extra vragen en oefeningen.Basisboek schrijven voor media is geschreven voor studenten van hbo-opleidingen Journalistiek, Communicatie en Creative Business en andere opleidingen voor de creatieve industrie. Verder is het geschikt voor studenten en professionals die geïnteresseerd zijn in journalistiek schrijven.Wouter Janssen is docent/onderzoeker bij de Hogeschool van Amsterdam. Hij geeft onder meer les in het schrijven van journalistieke teksten.

Wil je het boek lezen?Basisboek schrijven voor media in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Janssen. Lezen Basisboek schrijven voor media Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN