Aan het einde van de vallei

Aan het einde van de vallei - Lori Benton | Tiliboo-afrobeat.com

... het einde van de vallei' van Lori Benton komt een zoon erachter dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is ... Aan het einde van de vallei - Lori Benton - 9789029726399 ... . Twintig jaar geleden, in 1757, stal majoor Reginald Aubrey een pasgeboren jongetje, noemde hem William en voedde hem op als zijn eigen kind. Aan het einde van de vallei proef3.indd 15. 01-02-17 10:11. ze het moment dat ze moesten terugkeren naar de boerderij, waar vele ogen op hen gericht zouden zijn, het liefst zo lang mogelijk ... In Aan het einde van de vallei gaat het verhaal verder en spelen weer dezelfde personen een rol. Daarom is het fijn om ... Aan het einde van de vallei eBook: Benton, Lori, Visser ... ... ... In Aan het einde van de vallei gaat het verhaal verder en spelen weer dezelfde personen een rol. Daarom is het fijn om eerst het voorgaande deel gelezen te hebben en zo al bekend te zijn met alles wat er in de levens van Reginald, William, Anna, Lydia, Twee Haviken, Steenwerper...

INFORMATIE

AUTEUR
Lori Benton
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Aan het einde van de vallei.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Aan het einde van de vallei' van Lori Benton komt een zoon erachter dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is. Twintig jaar geleden, in 1757, stal majoor Reginald Aubrey een pasgeboren jongetje, noemde hem William en voedde hem op als zijn eigen kind. Nooit is iemand erachter gekomen. Zijn geadopteerde dochter Anna weet nergens van. Stone Thrower, de echte vader van William, heeft nooit de schuldige gevonden. En ook Two Hawks, Williams tweelingbroer, wiens leven sinds zijn geboorte in teken van zijn broers afwezigheid staat en die hoopt op een toekomst met Anna, heeft geen idee. Reginalds vrouw, Lydia, ziet al jaren lijdzaam toe hoe Reginald een last met zich meetorst. Zou hij ooit Gods vergeving - en haar liefde - kunnen omarmen? Maar nu William de waarheid weet, voelt het alsof de grond onder zijn voeten is weggevallen. Hij stort zich op het soldatenleven in het agressieve Britse leger dat zich opmaakt voor een nieuwe strijd. Als de oorlog de Mohawk-vallei bereikt, moeten twee families een weg zien te vinden om zich met hun zoon te verzoenen. Maar hij is naar hen op weg in de gelederen van een vijandig leger. Lori Benton is de succesvolle auteur van 'Het land van mijn vader'. 'Aan het einde van de vallei' is het vervolg op 'Volg mij voorbij de bomen'.

Wil je het boek lezen?Aan het einde van de vallei in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lori Benton. Lezen Aan het einde van de vallei Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN