Werkboek apparatuur & gereedschappen

Werkboek apparatuur & gereedschappen - Nederlands Bakkerij Centrum | Tiliboo-afrobeat.com

...kboek "Apparatuur & gereedschappen, vragen en opdrachten" is bestemd voor het theoretisch deel van de bakkerijopleidingen en zal daarom voor het grootste deel tijdens de theorielessen of voor het huiswerk gebruikt worden ... Studystore | Werkboek Roggebrood, Nederlands Bakkerij ... ... . Koop Werkboek Apparatuur & gereedschappen van Nederlands Bakkerij Centrum met ISBN 9789491849411. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Het Werkboek "Apparatuur & gereedschappen, vragen en opdrachten" is bestemd voor het theoretisch deel van de bakkerijopleidingen en zal daarom voor het grootste deel tijdens de theorielessen of voor het huiswerk gebruikt worden. Vergelijken - Werkboek Apparatuur & gereedschappen (Nederlands) ISBN: 9789491849411 - Het Werkboek "Apparatuur & gereedschappen, vragen en opdrachten" is bestemd voor het theoretisch deel van de bakkerijopleidingen en ... bol.com | Luxe gerezen degen | 9789491849268 | Nederlands ... ... . Vergelijken - Werkboek Apparatuur & gereedschappen (Nederlands) ISBN: 9789491849411 - Het Werkboek "Apparatuur & gereedschappen, vragen en opdrachten" is bestemd voor het theoretisch deel van de bakkerijopleidingen en zal daarom voor het grootste deel… Het Werkboek "Apparatuur & gereedschappen, vrage...

INFORMATIE

AUTEUR
Nederlands Bakkerij Centrum
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek apparatuur & gereedschappen.pdf

OMSCHRIJVING

Het Werkboek "Apparatuur & gereedschappen, vragen en opdrachten" is bestemd voor het theoretisch deel van de bakkerijopleidingen en zal daarom voor het grootste deel tijdens de theorielessen of voor het huiswerk gebruikt worden. Dit is geen theorieboek waarin de theorie over de voornaamste apparatuur, materialen & gereedschappen voor de bakkerij worden behandeld. In dit werkboek staan vragen en opdrachten, aan de hand waarvan de student, de theorie in FlexBase over apparatuur & gereedschappen door kan nemen.Dit werkboek bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is bedoeld voor de niveau 2 opleidingen. Het tweede deel in dit boek is een aanvulling voor de niveau 3 opleidingen.

Wil je het boek lezen?Werkboek apparatuur & gereedschappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nederlands Bakkerij Centrum. Lezen Werkboek apparatuur & gereedschappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN