Opgeruimd huis

Opgeruimd huis - Donna Smallin | Tiliboo-afrobeat.com

...tress is een belangrijke reden voor een opgeruimd huis ... Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd | Innerlijke Focus ... . Een goede manier om stress te verminderen is door je huis op te ruimen. Weg met de stress en troep in huis en krijg met onze 5 basics weer een opgeruimd huis. Je huis opruimen - 10 waardevolle opruimtips Opruimen blijft een lastig klusje, maar toch moet het gedaan worden. En daar kun je wel wat hulp bij gebruiken! Daarom in dit artikel de tien beste opruimtips op een rijtje. 🐐 Dit artikel is geschreven door Daphne. 1. Doe h ... 5 basics voor een opgeruimd huis - Leukegeit ... . 🐐 Dit artikel is geschreven door Daphne. 1. Doe het weg. Opruimen tips: in 6 stappen een opgeruimd huis. De volgende stappen helpen je bij het opruimen en minimaliseren, bijvoorbeeld in je huis: Stap 1: Plan bewust de tijd voor opruimen. Gemiddeld kost het opruimen van je huis een dag tijd; trek deze tijd er ook bewust voor uit! Er zijn qua opruimplanning in grondsla...

INFORMATIE

AUTEUR
Donna Smallin
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Opgeruimd huis.pdf

OMSCHRIJVING

De meeste mensen hebben het idee dat ze te veel spullen hebben en te weinig opbergruimte. Donna Smallin laat zien hoe je voorwerp-voor-voorwerp al je spullen makkelijk opbergt en plek-voor-plek je huis op orde krijgt. Ze geeft in dit boek tips om je spullen op een eenvoudige en creatieve manier op te bergen. Alle tips zijn alfabetisch geordend, waardoor voor elk probleem in een mum van tijd een oplossing is gevonden. Donna Smallin wordt wereldwijd erkend als de 'goeroe' van de professional organizers. Ze is de auteur van de bestsellers Rust in je hoofd en de 1-Minuut organizer.

Wil je het boek lezen?Opgeruimd huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donna Smallin. Lezen Opgeruimd huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN