Ik heb een weg nodig

Ik heb een weg nodig - Kim Verheyden | Tiliboo-afrobeat.com

...heb een weg nodig" neemt ze de lezer mee door Spanje, "het mooiste land ter wereld", over één van de oudste pelgrimswegen in Europa ... Ben jij een empaat? De wereld heeft je nodig, maar vermijd ... ... . Daar gaat ze op zoek naar zichzelf en een plan voor de toekomst. Kim Verheyden schreef deze autobiografische roman met een verfrissende oprechtheid. Japanse kipcurry, precies wat ik nodig heb. ... en met die gedachte stap je in een bus vol lotgenoten op weg ernaartoe. De meeste immigranten komen uit China, Korea en Thailand. Een autobiografische roman met een verfrissende oprechtheid, zo staat er ... Ik heb een weg nodig | Grote Routepaden ... . De meeste immigranten komen uit China, Korea en Thailand. Een autobiografische roman met een verfrissende oprechtheid, zo staat er op de achterflap van "Ik heb een weg nodig". Terecht, want het eerste boek van de jonge auteur Kim Verheyden is meer dan het relaas van een tocht naar Compostela. In "Ik heb een weg nodig" neemt ze de lezer mee door Spanje, "het mooiste land ter wereld", over één van de oudste pelgrimswegen in Europa. Daar gaat ze op zoek na...

INFORMATIE

AUTEUR
Kim Verheyden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik heb een weg nodig.pdf

OMSCHRIJVING

Kim wil weg. Ontevreden met het leven waarin ze beland is, besluit ze een oude droom in vervulling te laten gaan en naar Santiago de Compostela te wandelen. In "Ik heb een weg nodig" neemt ze de lezer mee door Spanje, "het mooiste land ter wereld", over één van de oudste pelgrimswegen in Europa. Daar gaat ze op zoek naar zichzelf en een plan voor de toekomst. Kim Verheyden schreef deze autobiografische roman met een verfrissende oprechtheid. Moeiteloos deelt ze haar gedachten en brengt ze personages tot leven. "Ik heb een weg nodig" is niet enkel een reisverhaal voor pelgrims, maar bovenal een inspirerende roman over jongvolwassenheid, loslaten en de magie van onderweg zijn. Zelfs wie denkt dat een bedevaart niets voor hem is, zal na het lezen van dit boek zin krijgen om meteen te vertrekken.

Wil je het boek lezen?Ik heb een weg nodig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kim Verheyden. Lezen Ik heb een weg nodig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN