Het Hermetisch Zwart

Het Hermetisch Zwart - Marguerite Yourcenar | Tiliboo-afrobeat.com

...rmetisch zwart (Frans: L'Œuvre au noir) is een roman van Marguerite Yourcenar die verschenen is op 8 mei 1968 en vertaald werd naar het Nederlands door Jenny Tuin in 1971 ... Het hermetisch zwart - Athenaeum - Singel Uitgeverijen ... . Het boek kende onmiddellijk een groot succes bij het Franstalige publiek en werd door de jury unaniem bekroond met de Prix Femina Er is een moment geweest dat bijna het hele oeuvre van Marguerite Yourcenar bij Athenaeum - Polak & Van Gennep in vertaling beschikbaar was. Van al die titels heeft Het hermetisch zwart het meest succes gehad, met Herinneringen van Hadrianus als goede tweede. 18 januari verschijnt een nieuw deel in de Perpetu ... Het hermetisch zwart - Marguerite Yourcenar, Jenny Tuin ... ... . Van al die titels heeft Het hermetisch zwart het meest succes gehad, met Herinneringen van Hadrianus als goede tweede. 18 januari verschijnt een nieuw deel in de Perpetuareeks: Marguerite Yourcenars Het hermetisch zwart (L'Oeuvre au noir), in de vertaling van Jenny Tuin, met een nawoord van Margot Dijkgraaf.Dat kunt u vanavond alvast lezen. In Het hermetisch zwart wordt het tragische lot beschreven van de...

INFORMATIE

AUTEUR
Marguerite Yourcenar
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Hermetisch Zwart.pdf

OMSCHRIJVING

Er is een moment geweest dat bijna het hele oeuvre van Marguerite Yourcenar bij Athenaeum - Polak & Van Gennep in vertaling beschikbaar was. Van al die titels heeft Het hermetisch zwart het meest succes gehad, met Herinneringen van Hadrianus als goede tweede. Na een reeks van paperbacks wordt de dertiende druk van Het hermetisch zwart voor deze gelegnheid weer gebonden uitgegeven.

Wil je het boek lezen?Het Hermetisch Zwart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marguerite Yourcenar. Lezen Het Hermetisch Zwart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN