Hartkampvariaties

Hartkampvariaties - none | Tiliboo-afrobeat.com

... een geweldige auteur. Download en lees het boek Hartkampvariaties op onze website bank72 ... Avdr Webinars by Academie voor de Rechtspraktijk - Issuu ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Hartkampvariaties in PDF, ePUB, MOBI. Hartkampvariaties - Opstellen aangeboden aan prof. mr. A.S. Hartkamp Tweede-hands . Bindwijze: Gebonden Pagina's: 158 Jaar van uitgifte: 2006 Uitgever: Kluwer Plaats van uitgifte: Deventer ISBN: 9013032141 Leverbaar. € 15,00. Ophalen: Nu 1 op voorraad in de ... Hartkampvariaties: opstellen aangeboden aan prof.mr. A.S. Hartkamp op 20 januari 2006 ... Civiel recht overig - Uitspraken.nl ... ... Hartkampvariaties: opstellen aangeboden aan prof.mr. A.S. Hartkamp op 20 januari 2006, ter gelegenheid van zijn afscheid als procureur-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden Kluwer rechtswetenschappelijke publicaties: Publisher: Kluwer, 2006: ISBN: 9013032141, 9789013032147: Len...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hartkampvariaties.pdf

OMSCHRIJVING

Op 1 februari 2006 is (door het verleende eervolle ontslag uit het ambt van procureur-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden), een einde gekomen aan een periode van bijna twintig jaar gedurende welke prof.mr. A.S. Hartkamp verbonden is geweest aan het parket bij de Hoge Raad. Naar schatting heeft Hartkamp in deze periode ruim 1000 conclusies geschreven. Die conclusies getuigen niet alleen van een superiere beheersing van de stof, vrucht van zeer diepgaande kennis van het recht, hier en elders, toen en nu, maar ook van de overtuiging dat de intellectuele bekoring van de dogmatiek van het recht het zicht niet mag ontnemen op het recht der werkelijkheid, op de diendende functie van het recht. De bijdragen in deze bundel, geschreven door leden van het parket en door (voormalige) leden van het wetenschappelijk bureau die Arthur Hartkamp hebben geassisteerd, varieren op thema's die aan de orde kwamen in de conclusies van Arthur Hartkamp.

Wil je het boek lezen?Hartkampvariaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Hartkampvariaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN