De Franse Wiskundige

De Franse Wiskundige - Tom Petsinis | Tiliboo-afrobeat.com

...egorie Frans wiskundige bevat wiskundigen uit Frankrijk ... Gerard Debreu (1921-2004) Econoom en wiskundige ... . Hulpmiddelen: Alle categorie├źn - Toon bovenliggende categorieboom (png/svg) - Toon onderliggende categorieboom (png/svg) - Zoek artikelen met PetScan: Zie de categorie Mathematicians from France van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. 'De Franse wiskundige' is een sfeervolle en ontroerende schets van het leven van Evariste Galois - een eenzame, eigenwijze jongen met een instilbaar verlangen naar kennis, in wie creativiteit en vernietigingsdrang sterk mer elkaar ware verbonden.Tegelijkertijd is 'De Franse wiskundige' een elegante ... Categorie:Frans wiskundige - Wikipedia ... .Tegelijkertijd is 'De Franse wiskundige' een elegante en intelligente ode aan de wiskunde en aan de opwinding van de ontdekking. Onderstaande lijst bevat bekende wiskundigen, beoefenaren van de wiskunde, ... Frans van Schooten (Nederland, 1615-1660) Pieter Hendrik Schoute (Nederland, 1846-1913) ... De tekst is beschikbaar o...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Petsinis
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Franse Wiskundige.pdf

OMSCHRIJVING

Evariste Galois was een geniale wiskundige, wiens ontdekkingen nauwelijks werden opgemerkt door zijn tijdgenoten. Als fervent republikein in het Frankrijk van na de revolutie kwam hij op twintigjarige leeftijd in de gevangenis terecht. Een jaar later stierf hijvroeg in de ochtend tijdens een mysterieus duel. 'De Franse wiskundige' is een sfeervolle en ontroerende schets van het leven van Evariste Galois - een eenzame, eigenwijze jongen met een instilbaar verlangen naar kennis, in wie creativiteit en vernietigingsdrang sterk mer elkaar ware verbonden.Tegelijkertijd is 'De Franse wiskundige' een elegante en intelligente ode aan de wiskunde en aan de opwinding van de ontdekking.

Wil je het boek lezen?De Franse Wiskundige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Petsinis. Lezen De Franse Wiskundige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN