De erbarmelijke Oorlog

De erbarmelijke Oorlog - Niall Ferguson | Tiliboo-afrobeat.com

...rmelijke oorlog, dat al in 1998 verscheen onder de oorspronkelijke titel The Pity of War - Explaining World War I, gaat uit van tien vragen over de 'mythes van de Grote Oorlog' ... De erbarmelijke oorlog | Boek.be ... . Het zijn, zeker voor sceptische geschiedvorsers als Ferguson, prangende vragen, zoals: ... De erbarmelijke Oorlog (Hardcover). Ferguson houdt van what if-geschiedenissen en in De erbarmelijke oorlog combineert hij zijn speculatieve blik met... De erbarmelijke oorlog. Het lijkt alsof Niall Ferguson het erom heeft gedaan: het schrijven van een zo controversieel mogelijke geschiedenis van de... De erbarmelijke oorlo ... bol.com | De erbarmelijke Oorlog, Niall Ferguson ... ... ... De erbarmelijke oorlog. Het lijkt alsof Niall Ferguson het erom heeft gedaan: het schrijven van een zo controversieel mogelijke geschiedenis van de... De erbarmelijke oorlog | ISBN 9789025431792 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Collaborateurs hadden in de oorlog de nationale solidariteit verbroken, ... Erbarmelijke omstandigheden. I...

INFORMATIE

AUTEUR
Niall Ferguson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De erbarmelijke Oorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Ferguson houdt van what if-geschiedenissen en in De erbarmelijke oorlog combineert hij zijn speculatieve blik met het arendsoog van de historicus. Het resultaat: een levendige geschiedenis van het Europa van nu. Volgens Fergusons verrassende, zo niet controversiële visie is Engeland even schuldig aan het begin van de Eerste Wereldoorlog als Duitsland. En als Engeland België had opgegeven, had de Russische Revolutie van 1917 nooit plaatsgevonden en was er waarschijnlijk een Europese Unie onder Duits bewind ontstaan. Meeslepend geschreven en bijeen groot publiek geliefd.

Wil je het boek lezen?De erbarmelijke Oorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Niall Ferguson. Lezen De erbarmelijke Oorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN