Waar blijf je

Waar blijf je - Jose Vriens | Tiliboo-afrobeat.com

...ar blijf je? Vertelt de geschiedenis van de razzia van Putten ... Tijd waar blijf je (nieuw!) - Cocky Drost ... . Elke inwoner van het dorp kent deze geschiedenis of familie van de weggevoerde mannen. Ondanks dat het nu 75 jaar geleden is, mag deze geschiedenis niet vergeten worden. Willemijn heeft met dit boek deze verschrikkelijke gebeurtenis een gezicht gegeven. Echt goed gegaan. Met 'Waar blijf je' maakt zij dit opnieuw waar. De prettige, toegankelijke schrijfstijl van Vriens maken haar boeken voor een groot publiek geschikt. De personages zijn duidelijk en herkenbaar neergezet. 'Waar ... bol.com | Papa, waar blijf je?, Willemijn de Weerd ... ... . De personages zijn duidelijk en herkenbaar neergezet. 'Waar blijf je' is een spannend verhaal waar je volledig in meegaat. De twijfel en onzekerheid van Anneloes voelt de lezer bijna ... Cheaptickets is zoals je stelt een tussen persoon of een bedrag terug krijgt of een tegoed bepalen zijn niet. U kunt h...

INFORMATIE

AUTEUR
Jose Vriens
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Waar blijf je.pdf

OMSCHRIJVING

Mark Visser gaat tijdens hun vakantie in Duits-land op een avond weg om niet meer terug te komen. Voor Anneloes stort de wereld op dat moment in. Mark wordt voor het laatst in Oostenrijk gezien, maar daarna verdwijnt ieder spoor van hem. Eenmaal thuis ontdekt Anneloes dat ze haar man minder goed kende dan ze had gedacht. Zijn vertrek blijkt allesbehalve een spontane actie te zijn.Anneloes moet verder, maar echte rust wordt haar niet gegund. Noodgedwongen verkoopt ze hun huis en gaat ergens anders wonen. Als na maanden Mark opeens gesignaleerd wordt bij de Duit-se grens begint de onzekerheid opnieuw. Waarom neemt hij geen contact op met zijn vrouw en familie?José Vriens (1963) woont in het Brabantse Roosendaal. In 2000 begon ze met het schrijven van kinderboeken. Daarnaast schreef ze talloze romantische korte verhalen (pseudoniem Josje Maas) en inmiddels ook verschillende romans. Haar romans worden bestempeld als vlot leesbare feelgoodromans.

Wil je het boek lezen?Waar blijf je in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jose Vriens. Lezen Waar blijf je Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN