Vastgoedwijzer btw en overdrachtsbelasting

Vastgoedwijzer btw en overdrachtsbelasting - C.W. Van Vilsteren-Maters | Tiliboo-afrobeat.com

...wijzer btw en overdrachtsbelasting (Paperback) ... Btw en overdrachtsbelasting in de vastgoedwereld ... . Wordt bij de levering van een gebouw nu btw, overdrachtsbelasting of beiden geheven? Kan de btw... Omdat btw, overdrachtsbelasting en vastgoed hele ruime onderwerpen zijn, heb ik me beperkt tot de naar mijn mening in de praktijk meest voorkomende zaken. Hierdoor is een praktische vastgoedwijzer btw en overdrachtsbelasting ontstaan waarmee vraagstukken op het terrein van btw, overdrachtsbelasting en vastgoed eenvoudig opgelost kunnen worden. Zo worden de btw, de overdrachtsbelasting, d ... Levering van een onroerende zaak - Belastingdienst ... . Zo worden de btw, de overdrachtsbelasting, de samenloop ervan en de implicaties van vastgoedtransacties voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting besproken. Evenals specials, zoals Goed Koopmansgebruik, Erfpacht en Verhuurderheffing. Vind alle studiedocumenten for Vastgoedwijzer Btw en Overdrachtsbelasting van C.W. van Vilsteren-Maters Tijdens het schrij...

INFORMATIE

AUTEUR
C.W. Van Vilsteren-Maters
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vastgoedwijzer btw en overdrachtsbelasting.pdf

OMSCHRIJVING

Wordt bij de levering van een gebouw nu btw, overdrachtsbelasting of beiden geheven? Kan de btw op de bouwkosten worden teruggevraagd? In de vastgoedpraktijk komt men regelmatig in aanraking met allerlei btw-vraagstukken.Om tot de juiste conclusie te komen is het van belang over voldoende feiten te beschikken, de juiste vragen te stellen en volgens een bepaald patroon te denken. Het gaat om vragen als: bent u als verkoper of als koper btw-ondernemer? En wat voor onroerende zaak wordt geleverd?In het nieuwe boek ¿Vastgoedwijzer btw & overdrachtsbelasting¿ neemt auteur Carola van Vilsteren-Maters u op een overzichtelijke wijze mee in de wondere wereld van btw en vastgoed. Allereerst worden duidelijke definities van de btw en de overdrachtsbelasting in relatie tot vastgoed gegeven om vervolgens alle btw-aspecten van vastgoed te behandelen, waarna de samenloop met overdrachtsbelasting aan de orde wordt gesteld. Tot slot worden praktische tips aangereikt, zodat u in één oogopslag kunt zien waar eventuele besparingsmogelijkheden liggen.Carola van Vilsteren-Maters geeft met haar bureau, Van Vilsteren BTW advies, concrete btw-adviezen aan overheidsinstellingen en bedrijven. Zij is gespecialiseerd in het inventariseren en analyseren van de fiscale valkuilen en risico¿s in organisaties. Tevens is zij als cursusleider betrokken bij diverse opleidingen van gerenommeerde instellingen. Carola schrijft regelmatig voor diverse toonaangevende vakbladen en heeft diverse publicaties op haar naam staan.

Wil je het boek lezen?Vastgoedwijzer btw en overdrachtsbelasting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.W. Van Vilsteren-Maters. Lezen Vastgoedwijzer btw en overdrachtsbelasting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN