Pjotr Müller. Boek voor Mo

Pjotr Müller. Boek voor Mo - P. Muller | Tiliboo-afrobeat.com

... van Gestel, Govert Grosfeld, Liesbeth Melis, Colette Appeldoorn, Suzanne Oxenaar, Hendrik Driessen, Lisette Pelsers, Ralph Keuning ... Pjotr Müller - Wikipedia ... . Ook mijn dank aan Maartje Seyferth en Victor Nieuwenhuijs voor het maken van de documentaire 'Pjotr Müller - Boek voor Mo (2017)'. Piezogravure 2018, oplage 100 Pjotr Müller, boek voor Mo. 16 sep 2017 - 14 jan 2018 Autobiografisch. Na zo'n 50 jaar kunstenaarschap kijkt Pjotr Müller (1947) terug op zijn loopbaan in de vorm van een door hemzelf getekende autobiografie in stripvorm. Het getekende verhaal ... Pjotr Müller - Boek voor Mo (NL) € 23,50 Na zo'n 50 jaar kunstenaarschap kijkt Pjotr Müller (1947) ... Pjotr Müller - Pjotr Müller | 9789462262287 | Standaard ... ... . Het getekende verhaal ... Pjotr Müller - Boek voor Mo (NL) € 23,50 Na zo'n 50 jaar kunstenaarschap kijkt Pjotr Müller (1947) terug op zijn loopbaan in de vorm van een door hemzelf getekende autobiografie in stripvorm. Na ongeveer vijftig jaar kunstenaarschap kijkt Pjotr Müller (1947) terug op zijn loopbaan. In de vorm v...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Muller
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Pjotr Müller. Boek voor Mo.pdf

OMSCHRIJVING

Na zo'n 50 jaar kunstenaarschap kijkt Pjotr Müller (1947) terug op zijn loopbaan in de vorm van een door hemzelf getekende autobiografie in stripvorm. Het getekende verhaal was oorspronkelijk heel persoonlijk, bedoeld voor zijn dyslectische zoon Mo. Müller begon met het maken van reeksen kleurenprints van zijn kunstwerken, die hij met zwarte pen van een getekende fictieve omgeving voorzag. Gaandeweg is een compleet levensverhaal ontstaan, waarin hij zijn leven als kunstenaar in beeld brengt, zijn motieven om beeldhouwer te worden, zijn relatie tot zijn familie, gezin en professionele entourage, zijn inspiratievormen en uiteraard zijn oeuvre tot nu toe. De door Pjotr Müller gekozen vorm, de strip, is voor een beeldhouwer uniek om zijn werk te duiden. De werken krijgen een context, een situering die in werkelijkheid niet mogelijk is. Als toegankelijk medium bij uitstek is de strip een ideale kennismaking met de complexe wereld van de kunstenaar en een mogelijkheid zijn werk te duiden voor jonge generaties.

Wil je het boek lezen?Pjotr Müller. Boek voor Mo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Muller. Lezen Pjotr Müller. Boek voor Mo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN