Marketing en sales update - Competitive intelligence

Marketing en sales update - Competitive intelligence - Geerhard Bolte | Tiliboo-afrobeat.com

... competitive intelligence for sales focuses on empowering your team with competitive data to target smarter and engage in more informed conversations from the outset ... Best Competitive Intelligence Integrations for Salesforce ... ... . We want you to have this power at your fingertips, so we've put together the ultimate sales team's guide to competitive intelligence. Marketing Intelligence is verwant aan Business intelligence, Market Intelligence, en Competitive intelligence, maar is daarmee niet te verwarren. Operationeel zijn systemen hiervoor in de regel ontworpen voor gebruik door de Marketing Manager, maar kunnen ze worden gebruikt door iedereen door alle lagen van ... Competitive Intelligence: The key to a great strategy ... . Operationeel zijn systemen hiervoor in de regel ontworpen voor gebruik door de Marketing Manager, maar kunnen ze worden gebruikt door iedereen door alle lagen van de organisatie: denk aan de integratie van marketing, CRM, enzovoorts. Reporting into the Enterprise Product Marketing Lead, the Competitive Intelligence Marketing Manager will lead competitive positioning and content strategy to enable our sales team to compete ef...

INFORMATIE

AUTEUR
Geerhard Bolte
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Marketing en sales update - Competitive intelligence.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is bestemd voor alle mannen en vrouwen die de concurrentiestrijd aandurven, voor de managers en ondernemers die niet bang zijn om geconfronteerd te worden met hun grootste zakelijke vijanden – en met zichzelf. Want wie om zich heen kijkt, ziet ook zichzelf in de spiegelende ramen van de concurrent. En wie goed kijkt, ziet dan wat hij beter kan doen om zijn concurrent voorbij te streven.Competitive intelligence is een van de meest onderschatte managementprincipes. Volg je concurrenten op een gestructureerde manier, probeer om hun activiteiten en strategieën op een intelligente manier te verklaren en gebruik deze kennis om je concurrentiepositie te verbeteren.Een nieuw praktisch en prikkelend boek van managementauteur Geerhard Bolte, bekend van De wending, Managementblunders, Orde op zaken en Managen als een coach.De serie Marketing & sales update informeert managers, ondernemers en professionals snel en accuraat over actuele marketingconcepten. De boeken zijn helder en toegankelijk geschreven, met veel cases en een eigentijdse en luxe vormgeving.

Wil je het boek lezen?Marketing en sales update - Competitive intelligence in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geerhard Bolte. Lezen Marketing en sales update - Competitive intelligence Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN