Leven met reumatoïde artritis

Leven met reumatoïde artritis - Annemarie De Vroed | Tiliboo-afrobeat.com

...de artritis (RA) is een van de meer dan 200 verschillende reumatische aandoeningen die er zijn en onder de verzamelnaam reuma vallen ... Leven met reumatoïde artritis | mijn-bsl ... . Deze aandoeningen hebben te maken met het bewegingsapparaat in je lichaam: botten, spieren, gewrichten en pezen. Reumatoïde artritis is één van de meestvoorkomende vormen van reuma. Reumatoïde artritis kan sluipend beginnen of plotseling ontstaan. RA is een chronische aandoening en verloopt wisselend: perioden waarin je (veel) last hebt van gewrichtsontstekingen wisselen af met perioden waarin je weinig of geen gewrichtsontstekingen hebt. Reumatoïde artritis komt op alle leeftijden voor, vaker bij vrouwen dan bij mannen. Lees hier het patiëntverhaal "Dankzij nieuw m ... Ik heb reumatoïde artritis | Thuisarts ... . Reumatoïde artritis komt op alle leeftijden voor, vaker bij vrouwen dan bij mannen. Lees hier het patiëntverhaal "Dankzij nieuw medicijn kan ik goed leven met reumatoïde artritis"! Laat je reactie hierop achter en wissel ervaringen uit! Het boek Leven met reumatoïde artritis is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie De Vroed
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Leven met reumatoïde artritis.pdf

OMSCHRIJVING

Reumatoïde artritis is een vorm van reuma die wordt gekenmerkt door ontstekingen in de gewrichten. Van de ruim 150 verschillende ziektebeelden binnen de reumatologie valt de grootste groep binnen de diagnose reumatoïde artritis (RA). Vroeger betekende dit dat je mogelijk in een rolstoel kwam. Tegenwoordig is er goede medicatie ontwikkeld waardoor leven met RA een stuk gemakkelijker is geworden.Leven met reumatoïde artritis beschrijft de aandoening, de diagnose en de behandeling, en hoe de patiënt en zijn / haar omgeving hier zo goed mogelijk mee kan omgaan. Uniek is de ruime aandacht voor zwanger worden en zwanger zijn met RA. Het boek Leven met reumatoïde artritis is onderdeel van de serie Leven/Omgaan met. In deze serie worden lichamelijke aandoeningen en ziekten zoals snurken, diabetes, COPD en eczeem behandeld. Ook wordt er aandacht gegeven aan de psychosociale aspecten behorende bij deze aandoeningen en ziekten.

Wil je het boek lezen?Leven met reumatoïde artritis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie De Vroed. Lezen Leven met reumatoïde artritis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN