Leidraad voor het Stuurbrevet

Leidraad voor het Stuurbrevet - Paul Van den Keybus | Tiliboo-afrobeat.com

...ad voor het Stuurbrevet (Paperback). Door de coronacrisis is het erg druk ... Boek: Leidraad voor het Stuurbrevet - Geschreven door Paul ... ... . De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Leidraad voor de Yachtman: De complete gids voor de watersporter. In één boek alle kennis voor het brevet Algemeen Stuurbrevet en het brevet Yachtman. Dat zijn 2 vaarbewijzen in 1 klap! Ideaal om je voor te bereiden op het officieel examen bij de FOD mobiliteit en een must voor elke watersporter! Leidraad voor het Stuurbrevet | ISBN 9789024009558 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Leidraad voor het Stuurbrevet (Paper ... Leidraad voor het Stuurbrevet - Richard Vooren, P. Van den ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Leidraad voor het Stuurbrevet (Paperback). Een schipper van een schip, dat op motor sneller kan varen dan 20 km per uur,...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Van den Keybus
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Leidraad voor het Stuurbrevet.pdf

OMSCHRIJVING

Een schipper van een schip, dat op motor sneller kan varen dan 20 km per uur, dan wel 15 meter of langer is, moet in het bezit zijn van een geldig Stuurbrevet. Dit boek is bedoeld voor schippers die het Stuurbrevetmoeten halen en voor schippers die het willen halen. Want u vindt in deze leidraad de complete examenstof van het Beperkt Stuurbrevet en van het Algemeen Stuurbrevet, maar bovendien nuttige en praktische aanvullingen op het gebied van motortechniek, vaarwegmarkering, manoeuvres,"schipperen' en navigatie. Dit cursusboek is het resultaat van jarenlange lespraktijk, waarbijopmerkingen en vragen van cursisten in belangrijke mate hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van vorm en inhoud.Elk hoofdstuk is een afgerond geheel. Achterin het boek staat een reeks vragen, waarvan een deel is ontleend aan voorgaande examens. De bijbehorende antwoorden staan apart vermeld. Waar nodig is de tekst voorzien van duidelijke illustraties. Bovendien is een vouwblad toegevoegd met drie kaartfragmenten van de betrokken vaargebieden. Een praktische handleiding met als doel de cursist snel en goed voor het examen voor te bereiden.

Wil je het boek lezen?Leidraad voor het Stuurbrevet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Van den Keybus. Lezen Leidraad voor het Stuurbrevet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN