Filosoferen op het (digi)bord

Filosoferen op het (digi)bord - Nanda van Bodegraven | Tiliboo-afrobeat.com

...eren op het bord is een methode om speels en stapsgewijs dit soort vragen te onderzoeken met een groep kinderen vanaf negen jaar ... Leermiddelen en digibord portal voor het primair onderwijs ... . Doel is dat de kinderen gewend raken om uit te wisselen en na te denken over de vragen en de dilemma's die het leven biedt. Zo kunnen ze een persoonlijke visie ontwikkelen op wat belangrijk is in het leven. Filosoferen op het (digi)bord | ISBN 9789088504303 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Filosoferen op het (digi)bord van Nanda van Bodegraven. Gratis verzending vanaf €1 ... Filosoferen op het (digi)bord PDF Boek ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Filosoferen op het (digi)bord van Nanda van Bodegraven. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Filosoferen op het bord is een methode om met behulp van het digibord speels en stapsgewijs filosofische vragen te onderzoeken met een groep kinderen vanaf negen jaar. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nanda van Bodegraven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Filosoferen op het (digi)bord.pdf

OMSCHRIJVING

Filosoferen op het (digi)bord 1e druk is een boek van Nanda van Bodegraven uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088504303 Lijkt iedereen op zijn familie? Hoeveel bezit is genoeg? Kun je ook teveel zelfvertrouwen hebben? Is de natuur gemaakt of vanzelf ontstaan? Filosoferen op het bord is een methode om speels en stapsgewijs dit soort vragen te onderzoeken met een groep kinderen vanaf negen jaar. Doel is dat de kinderen gewend raken om uit te wisselen en na te denken over de vragen en de dilemma's die het leven biedt. Zo kunnen ze een persoonlijke visie ontwikkelen op wat belangrijk is in het leven. De belevingswereld van kinderen staat steeds centraal. De aanpak is geschikt voor alle opvoeders en scholen die met open vizier kijken naar de levensvragen die op het pad van kinderen komen. De unieke werkwijze op het (digi)bord zorgt voor een overzichtelijk en toegankelijk filosofisch onderzoek. Dit boek biedt dertig inspirerende lessen over thema's als natuur, vrienden en tegenslag. Iedere les start met een verhaal over de belevenissen van vier kinderen. De duidelijke structuur van filosoferen op het bord, de sprankelende opdrachten en de handreikingen in dit boek maken filosoferen met kinderen tot een feestje!

Wil je het boek lezen?Filosoferen op het (digi)bord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nanda van Bodegraven. Lezen Filosoferen op het (digi)bord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN