Een hek voor de buren

Een hek voor de buren - Tine Meus | Tiliboo-afrobeat.com

...n erfafscheiding gelden de volgende regels: Een schutting, muur of hek naast en achter een huis mag maximaal 2 meter hoog zijn ... Regels voor plaatsen schutting of scheidsmuur | Wetenschap ... ... . Vóór het huis is de maximale hoogte 1 meter. Voor een heg geldt geen maximale hoogte. Bomen en heggen op uw eigen grond mogen niet te dicht bij de erfgrens staan. Een hek voor de buren : succesvol grenzen stellen. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Meus, Tine: Inhoud: Adviezen in verhaalvorm over assertiviteit en het stellen van grenzen ... Een hek voor de ... Schutting, hek of heg neerzetten | Gemeente Utrecht ... . Boek. Auteur: Meus, Tine: Inhoud: Adviezen in verhaalvorm over assertiviteit en het stellen van grenzen ... Een hek voor de buren Succesvol grenzen stellen Tine Meus & Karen Van den Broeck (Garant, 2019) Voor iedereen die wil opkomen voor zichzelf en zijn eigen grenzen en die van anderen wil respecteren. Verhalen over grenzen aftasten, overschrijden, benoemen en respecteren; De benadeelde (jij of j...

INFORMATIE

AUTEUR
Tine Meus
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een hek voor de buren.pdf

OMSCHRIJVING

Frank is nieuw in de buurt. Na zijn scheiding wil hij het liefst met rust gelaten worden en een muur om zich heen bouwen. Zijn enthousiaste buren zien het anders en komen te pas en te onpas bij hem op bezoek. Elke buur heeft zijn eigen problemen, ergernissen en uitdagingen - professioneel of privé. Dit leidt tot heel wat misverstanden en herkenbare situaties.Dit boek vindt zijn oorsprong in de opleiding 'Assertiviteit en sociale vaardigheden' van SYNTRA Limburg. Cursisten presenteren er aan het einde op een creatieve manier hun leerpunten. Enkele deelnemers schreven samen een verhaal over het stellen van grenzen, over hun eigen worstelingen en hoe ze daar bewust mee omgingen.Het was al lang een droom van Tine Meus om verhalen te schrijven, en deze eindproef legde de basis voor dit boek. Ze beschrijft situaties over grenzen aftasten, grenzen overschrijden, grenzen benoemen en grenzen respecteren. Karen Van den Broeck voegt aan elk hoofdstuk tips en inzichten toe, om zelf succesvol grenzen te leren stellen.Een hek voor de buren is geschreven voor iedereen die wil opkomen voor zichzelf en zijn eigen grenzen en die van anderen wil respecteren.

Wil je het boek lezen?Een hek voor de buren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tine Meus. Lezen Een hek voor de buren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN