De nederzetting

De nederzetting - Assaf Gavron | Tiliboo-afrobeat.com

..., tennis, textiel, koken, mensen over de vloer, muziek, schilderen ... Israëlische nederzetting - Wikipedia ... . De meeste kinderen zijn of gaan over niet al te lange tijd het huis uit. En na jaren hartje stad nu de andere kant van het pallet: rust, extreem veel ruimte en alle vrijheid. Vorige week hebben we met de eerste groep geïnteresseerden nagedacht over de uitgangspunten van de eerste Nederzetting. De rode draad: lekker ... Een Israëlische nederzetting is een vestiging of kolonie van Israëliërs in gebieden die door Israël zijn veroverd en bezet gedurende de Zesdaagse Oorlog van 1967. De bewoners ervan worden aangeduid als kolonisten. Deze nederzet ... Nederzetting - 6 definities - Encyclo ... . De bewoners ervan worden aangeduid als kolonisten. Deze nederzettingen bevinden zich in de door Israël bezette gebieden, waaronder de bezette Westelijke Jordaanoever, inclusief het door Israël geannexeerde Oost-Jer...

INFORMATIE

AUTEUR
Assaf Gavron
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De nederzetting.pdf

OMSCHRIJVING

Op een heuveltop op de Westelijke Jordaanoever begint Otniël Asís een boerderij met zijn familie, om in alle rust groenten te kweken. Maar er zijn meer mensen van dit idyllische plekje gecharmeerd. Langzaam ontstaat er een nederzetting, deels gefinancierd door een rijke Amerikaanse weldoener. Dan ontketenen het bezoek en verslag van een Amerikaanse journalist een internationale crisis. Aan legerleider Omar Levkovits de zware taak de illegale nederzetting van zijn vriend Otniël te ontmantelen. Stapelgek wordt hij van de eigenzinnige kolonisten en van de tegenstrijdige bevelen die hij vanuit de verschillende ministeries ontvangt. Want hoe ontmantel je een nederzetting die officieel niet bestaat?'De nederzetting' is een bruisende roman, die de absurditeit van het leven op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever haarscherp neerzet.

Wil je het boek lezen?De nederzetting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Assaf Gavron. Lezen De nederzetting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN