Taalverloedering (luisterboek)

Taalverloedering (luisterboek) - Marc van Oostendorp | Tiliboo-afrobeat.com

...rloedering (luisterboek). Behalve de standaardtaal worden er in Nederland nog duizenden andere soorten Nederlands gesproken - de oude dialecten, ... Taalverloedering - Marc van Oostendorp | Boeken.com ... ... Luister naar 'Taalverloedering Een hoorcollege over veranderingen in de Nederlandse taal' door Marc van Oostendorp, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Marc van Oostendorp. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Behalve de standaardtaal worde Moeten we ons zorgen maken over taalverloedering of ons juist verheugen in de vitaliteit van onze taal? Marc va ... Taalverloedering | Luisterboeken downloaden bij Luisterrijk ... . Behalve de standaardtaal worde Moeten we ons zorgen maken over taalverloedering of ons juist verheugen in de vitaliteit van onze taal? Marc van Oostendorp behandelt in zijn college duizend jaar geschiedenis van het Nederlands. Inhoud Colle...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc van Oostendorp
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Taalverloedering (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Behalve de standaardtaal worden er in Nederland nog duizenden andere soorten Nederlands gesproken - de oude dialecten, de nieuwe straattaal, sms- en chat-taal en veel meer. Hoe komt het dat onze taal voortdurend aan het veranderen is? Wat voor soorten Nederlands zijn er? Is het niet verschrikkelijk onhandig voor de communicatie dat iedereen net een beetje anders praat? En moeten we ons er zorgen over maken over, of juist verheugen in de vitaliteit van onze taal? Marc van Oostendorp behandelt in zijn college de geschiedenis van de Nederlandse taal. Over de spreker Prof. dr. Marc van Oostendorp is bijzonder hoogleraar Taalkunde aan de Universiteit Leiden en senior onderzoeker aan het Meertens Instituut. Hij schrijft regelmatig voor Onze Taal en NRCHandelsblad.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Taalverloedering (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc van Oostendorp. Lezen Taalverloedering (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN