Oncologie voor de algemene praktijk

Oncologie voor de algemene praktijk - J. de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...gie voor de algemene praktijk' biedt die algemene oncologische kennis en inzichten, bedoeld voor iedere medicus en paramedicus die met (ex-)kankerpatiënten in aanraking komt ... Oncologie voor de Algemene Praktijk - Research database ... ... ." Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal Oncologie voor de algemene praktijk Auteurs Voorwoord Inleiding DEEL A Algemene inleiding klinische oncologie 1 Algemene aspecten . 1 Etiologie 2 Epidemiologie 3 De organisatie van de oncologische zorg in Nederland 4 De rol van de huisarts in de oncologie 2 Tumoren, diagnostiek en stagering . 1 Inleidin ... Oncologie voor de algemene praktijk | Boeken.com ... . 1 Etiologie 2 Epidemiologie 3 De organisatie van de oncologische zorg in Nederland 4 De rol van de huisarts in de oncologie 2 Tumoren, diagnostiek en stagering . 1 Inleiding 2 Tumorkenmerken Oncologie voor de algemene praktijk. Kanker, het is wellicht de meest beladen en bedreigende diagnose in onze westerse wereld. En niet geheel ten... Oncologie voor...

INFORMATIE

AUTEUR
J. de Vries
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Oncologie voor de algemene praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Kanker, het is wellicht de meest beladen en bedreigende diagnose in onze westerse wereld. En niet geheel ten onrechte. Het is doodsoorzaak nummer één in Nederland en de behandeling gaat veelal gepaard met belastende en ook zichtbare bijwerkingen. Eén op de drie Nederlanders krijgt in de loop van zijn of haar leven kanker. Minder bekend is dat meer dan de helft daarvan ook weer geneest. De oncologie wordt als een moeilijk vakgebied ervaren. Er zijn zoveel verschillende tumoren en tumorsoorten. Er zijn zoveel verschillende disciplines betrokken bij de oncologische zorg. De behandeling van kanker vraagt in toenemende mate specialistische expertise en multidisciplinaire samenwerking. In de even zo belangrijke vroege opsporing, nazorg en preventie spelen vele werkers in de gezondheidszorg een cruciale rol. Om die rol goed in te kunnen vullen, moeten ook huisartsen, medische specialisten, nurse practitioners, verpleegkundigen en andere paramedici over een solide algemene kennis van de oncologie beschikken. Oncologie voor de algemene praktijk biedt die algemene oncologische kennis en inzichten, bedoeld voor iedere medicus en paramedicus die met (ex-)kankerpatiënten in aanraking komt.

Wil je het boek lezen?Oncologie voor de algemene praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. de Vries. Lezen Oncologie voor de algemene praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN