Inspiratieboek

Inspiratieboek - none | Tiliboo-afrobeat.com

... Inspiratieboek kun je een jaar lang je trainingen bijhouden met de handige weekplanner, managementchecks, wedstrijdverslagen, tips en nog veel meer! In ons inspiratieboek kunt u zien hoe wij te werk gaan, maar ziet u ook een aantal geweldige gerealiseerde projecten ... Inspiratieboek De Lichtenberg online ... . Mocht u vragen hebben of wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan ons contact formulier in. We helpen u namelijk graag verder! Inspiratieboek aanvragen. Een greep uit ons werk U vindt hier voorbeelden van producten die we voor klanten ontwikkeld en geproduceerd hebben. Voor een overzicht per productgroep kunt u *Na het aanvragen van het boomhutten inspiratieboek zal ik je enkele waardevolle artikelen toesturen die ... Inspiratieboek - Boomhutbouwen ... . Een greep uit ons werk U vindt hier voorbeelden van producten die we voor klanten ontwikkeld en geproduceerd hebben. Voor een overzicht per productgroep kunt u *Na het aanvragen van het boomhutten inspiratieboek zal ik je enkele waardevolle artikelen toesturen die gaan over...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inspiratieboek.pdf

OMSCHRIJVING

Inspiratieboek 1e druk is een boek uitgegeven bij Stichting Isso. ISBN 9789053675830 Om de duurzaamheid van kantoorgebouwen een boost te geven en ontwikkelaars en opdrachtgevers te stimuleren hiermee door te gaan, is dit inspiratieboek ontwikkeld. Door middel van 15 praktijkvoorbeelden laten we zien wat de mogelijkheden zijn en wat de ambities van de betrokken opdrachtgevers, architecten en bouwers hebben opgeleverd. Zij komen daarvoor ook zelf aan het woord. De gebouwen zijn beoordeeld volgens verschillende meetlatten en visies, namelijk BREEAM-NL, GPR Gebouw, GreenCalc+ en LEED.Naast deze onafhankelijke vergelijking biedt dit boek met duurzame lessons-learned een praktisch bruikbaar overzicht van resultaten die u met duurzaamheid kunt bereiken bij nieuwbouw of renovatie.

Wil je het boek lezen?Inspiratieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Inspiratieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN